MENÜ

Bayer Leverkusen-Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Devler Ligi'nde Arda Turan'lı Atletico Madrid, deplasmanda Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın formasını giydiği Bayer Leverkusen'la karşılaşacak.

Bayer Leverkusen-Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk ayağında A Grubu'nu lider bitiren Atletico Madrid, deplasmanda C Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Bayer Leverkusen ile kozlarını paylaşacak. 25 Şubat Çarşamba günü oynanacak karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacak. Bay Arena'nın ev sahipliği yapacağı müsabakayı Türk futbolseverler Smart Spor HD kanalından izleyebilecek. Kritik mücadelede Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'ndan Pavel Kralovec görev yapacak. Kralovec'in yardımcılıklarını Roman Slysko, Martin Wilczek, Tomas Mokrusch, Radek Prihoda ve Michal Patak üstlenecek.

Ömer Toprak cezalı

Bundesliga'da mücadele veren Kırmızı-Siyahlı ekipte sakatlığı devam eden Robbie Kruse ve kart cezası bulunan milli savunma oyuncumuz Ömer Toprak sahadaki yerini alamayacak. Alman temsilcisinde Tin Jedvaj ve Lars Bender'in durumları şüpheli. İspanya La Liga'nın son şampiyonu Atletico'da ise Koke ve Tiago'nun son durumları maç saatinde belli olacak.

Muhtemel 11'ler

Bayer Leverkusen: Leno, Donati, Spahic, Papadopoulos, Wendell, Rolfes, Castro, Bellarabi, Hakan Çalhanoğlu, Son, Drmic.
Atletico Madrid: Moya, Juanfran, Miranda, Godin, Siqueira, Arda Turan, Gabi, Suarez, Niguez, Griezmann, Mandzukic.

Haberin Devamı
YORUM YAZ