MENÜ

Antalyaspor'da Hami Mandıralı görevden alındı

PTT 1. Lig'de şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Antalyaspor'da teknik direktör Hami Mandıralı görevden alındı. Kırmızı beyazlı takımda Yönetim Kurulu kararıyla Mandıralı'nın sözleşmesi tek taraflı feshedildi.

Antalyaspor'da Hami Mandıralı görevden alındı

Antalyaspor'da, dün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında kaybedilen maçın ardından kente dönen yöneticiler, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında bir araya geldi. Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, başkanlığındaki yönetim kurulu toplantısında Teknik Direktör Hami Mandıralı gözetimindeki kırmızı beyazlı takımın son haftalardaki maçlarda başarısız sonuçlar elde etmesi görüşüldü.

Toplantı sonrası Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleriyle basın açıklaması yaptı. Hami Mandıralı ile karşılıklı görüşmelerde olumlu sonuç alınamadığını belirten Gencer, "Yönetim Kurulu kararı olarak Hami Mandıralı'nın görevine son veriyoruz. Tek taraflı feshediyoruz. Bu saatten sonra Antalyaspor'la Hami Mandıralı'nın bağı kalmamıştır. Federasyona da bildirimimizi yapıyoruz. Noter işlemlerini başlatarak Antalyaspor ile Hami Mandıralı'nın yollarını ayırıyoruz" dedi.

Şampiyonluk hedefiyle PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor'u sezon başında Engin Korukır'ın çalıştırdığını anlatan Gencer, Altınordu mağlubiyeti sonrası Korukır'ın görevden alındığını dile getirdi. Gencer, şöyle konuştu:

"Antalyaspor olarak sezon başında koyduğumuz hedefler belliydi. Engin Hoca'nın ardından Hami Mandıralı gibi adı, sanı ve delikanlılığıyla Türk futbolunda nam salmış bir değerle şampiyonluk yolunda beraber gitme kararı aldık. Geldiği andan itibaren iç sahada bir puan kaybı yoktu. Şu ana kadar 4 mağlubiyet aldık, 3'ü iç sahada. Deplasmanda da mağlubiyet aldık" diye konuştu.

Geçen hafta Hami Mandıralı'nın isteği doğrultusunda bazı oyuncuların kadro dışı kaldığına değinen Gencer, Mandıralı ile şahsi sorunlar yaşamadığını aktardı. Kararın Antalyaspor'un maçlardaki olumsuz sonuçları nedeniyle verildiğini dile getiren Gültekin Gencer, Mandıralı'ya başarı diledi.

Yönetim Kurulu olarak yeni teknik direktör görüşmelerinin sürdüğünü vurgulayan Gencer, kadro dışı bırakılan oyuncuların durumunun da ilerleyen günlerde yeniden değerlendireceğini söyledi.
Antalyaspor'un teknik direktör olarak Cihat Arslan, Yusuf Şimşek, Ziya Doğan ile görüşme yaptığı yönünde iddiaların yer aldığını dile getiren Başkan Gencer, önümüzdeki bir iki gün içerisinde yeni teknik direktörle anlaşma yapmayı planladıklarını söyledi.

'BURAYA KADARMIŞ'

Hami Mandıralı ve yardımcı antrenörleri de kulüp binasında eşyalarını toplayarak ayrıldı. Tesis çıkışında gazetecilerle vedalaşan Mandıralı, "Her şey için teşekkür ederim. Buraya kadarmış. Hayat devam ediyor" dedi.

MANDIRALI'NIN ANTALYASPOR KARNESİ

PTT 1. Lig'de şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Antalyaspor'da 9. haftadaki Altınordu maçı sonrası görevden alınan Engin Korukır'ın yerine getirilen Teknik Direktör Hami Mandıralı, kırmızı beyazlı takımda 12 maça çıktı. Mandıralı yönetimindeki Antalyaspor'un, oynadığı maçlar 5 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle sonuçlandı.

TOLGA YILDIRIM - ANTALYA / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ