MENÜ

Adana Demirspor'un "avantajlı" haftası

PTT 1. Lig'de dün Boluspor'u 1-0 yenen Adana Demirspor, Süper Lig yolundaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada avantaj elde etti.

Adana Demirspor'un "avantajlı" haftası

Ligin 19. haftasında, sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaşan Adana ekibi, 20. haftada Albimo Alanyaspor’a 1-0 yenilerek taraftarlarını üzmüştü. Sezona "şampiyonluk" parolasıyla başlayan mavi-lacivertliler, dün Boluspor’u, Timur Bayram Özgöz’ün attığı golle 1-0 yenerek, 2 hafta sonra galip gelmesini bildi.

Lig lideri Kayserispor’un, deplasmanda Samsunspor’a 2-0 yenilmesi, 3. sırasındaki Osmanlıspor’un Denizlispor ile golsüz berabere kalması ve 4. sıradaki Antalyaspor’un deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 kaybetmesi, Adana Demirspor’a avantaj sağladı.

Mavi-lacivertliler, Süper Lig yolundaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada, Kayserispor ile arasındaki puan farkını 3’e düşürdü, Osmanlıspor’a da 3 puan fark attı.

Adana Demirspor, gelecek hafta Kayserispor ile deplasmanda yapacağı maçta 3 puan alarak liderlik yolundaki ilerleyişini sürdürmek istiyor. Ligin 5. haftasında, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Kayserispor 2-1 kazanmıştı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ