MENÜ

Mecnun Otyakmaz: Ne gerek var?

Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Galatasaray maçının sonrasında açıklamalarda bulundu.

Mecnun Otyakmaz: Ne gerek var?

Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Galatasaray'ı galibiyetinden dolayı tebrik ederek, "Hemen toparlanıp Gençlerbirliği deplasmanından puanla dönmek istiyoruz" dedi.

Otyakmaz, Galatasaray'a 3-2 mağlup oldukları maçın ardından stat çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "3 haftadır galibiyet serimiz vardı, bugün de en azından beraberlikle ayrılmak istiyorduk, iyi de mücadele oldu ama maalesef başaramadık. Fark iki olunca kapatmakta zorlandık. Aslında uygun pozisyonları da bulduk. İkinci yarının başında Utaka'nın pozisyonu öne geçmemizi sağlayabilirdi, ondan sonra her şey bizim için daha kolay olabilirdi ama olmadı. Galatasaray'ı tebrik ediyoruz" diye konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun maç sırasında hakemlere itirazının sorulması üzerine Otyakmaz, şunları söyledi:

"Atılan taşın ürkütülen kurbağaya değmesi lazım. Alt tarafı faul pozisyonu, velev ki faul değil yani. Bir defa Şampiyonlar Ligi'nde hakemleri hiç bu kadar baskı altına almaya çalışmıyorlar ama bu maçta herkes konuştu, ne gerek var? İyi oynayıp kazanacaksın, biz de tebrik edeceğiz. Hakemi bu kadar baskı altına almaya gerek yok. Gergindiler, nedense bilemiyorum."

Sponsor firmanın bin adet Passolig kartı alarak taraftara hediye etmesinin karşılaşmaya ilginin artmasında etkili olduğunu dile getiren Otyakmaz, "Biraz da takımda bir kıpırdanma var. Taraftar ondan rağbet gösterdi" ifadesini kullandı.

Kupa ve ligde iki kulvarda ilerlediklerini dile getiren Otyakmaz, ligde tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istediklerini söyledi.

Otyakmaz, Galatasaray maçına kadar her şeyin iyi gittiğini belirterek, "Hemen toparlanıp Gençlerbirliği deplasmanından puanla dönmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ