MENÜ

Hasan Şaş, Sergen Yalçın'ı kızdıracak

Galatasaray'ın eski yıldızlarından Hasan Şaş, Sivasspor-Galatasaray maçı ile ilgili yorumunda çarpıcı ifadeler kullandı.

Hasan Şaş, Sergen Yalçın'ı kızdıracak

Hasan Şaş, NTVSPOR'daki yorumunda Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın tercihlerini eleştirdi. "Bugün Sergen hoca yoktu, Roberto Carlos vardı" diyen Hasan Şaş, Sergen Yalçın'ı kızdıracak ifadeler kullandı. Hasan Şaş'ın maçla ilgili yorumları şu şekilde:

'Sarı kartlı çıkar'

"Kadir nerenin oyuncusudur? Ön libero. Sağda işi ne. Cicinho'nun önünü kapatmak için mi! Peki diğer ön libero Taouil'in sarı kartı var mı? Var. Sergen hoca değişiklik yapıyor. Durum 1-0 güzel. Ofansif oyuncu alıyor o da güzel. Oyundan kim çıkmalı? Sarı kartlı olan Taouil çıkar ve oranın orjin oyuncusu olan Kadir o bölgeye gider. Kadir'le Adem'le orayı alırsınız, sonra ofansa gidersiniz."

'Kusura bakmasınlar!'

"Mehdi Taouil bir, Batuhan iki, Aatif Chahechouhe üç, İbrahim Akın dört, Utaka beş. Kusura bakmasınlar ama bu da Galatasaray. Sizi böyle cezalandırırlar. Benil bildiğim, futbol görüşüm ve seyrettiğim maçlara göre, 70. dakikadan sonra maçlar beşe beş olur. Kopar oyun. Biri skor almaya çalışır, biri defans yapar. 5'e 5 olur o maç. Ama Sivasspor 10. dakikada da 5'e 5'ti, 70. dakikada da 5'e 5'ti, 90. dakikada da 5'e 5'ti."

'Hiçbiri topu alamaz'

"Bir ara Melih Gümüşbıçak maçı anlatan, 'Top Galatasaray'da dedi 3 dakikadır', 33 dakika da olsa 5 ofansif oyuncudan hiçbiri o topu alamaz. Hepsi geriden seyreder. Topu ayaklarına aldıkları zaman da ileriye gidemezler, topun peşinden koştukları için. Sivasspor'un teknik direktörü bugün Sergen Yalçın deseler inanmam. Bugün Roberto Carlos vardı! Roberto Carlos'un ofans oynattığı takım vardı. Sivasspor'un bugüne kadar defans yapan, dengeli takım olgusu yoktu."

Haberin Devamı
YORUM YAZ