MENÜ

Rıdvan Dilmen: Ancelotti gelse bu kadar puan alamazdı

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Sivasspor-Galatasaray maçını yorumladı.

Rıdvan Dilmen: Ancelotti gelse bu kadar puan alamazdı

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Sivasspor - Galatasaray maçının ilk yarısında Sarı-Kırmızılılar'ın tepkisini çeken pozisyonu yorumladı. Dilmen, "Benim fikrim aut. Korner de değil. O pozisyonu kale arkası hakeminin görmesi lazım. Koray Gençerler'in 3 metre önünde oluyor pozisyon. Cicinho'nun tepkisini de gördüm. Korner verebilir hakem. Topun Sivaslı'dan çıktığını görmeyebilir" ifadesini kullandı.

'Böyle bitmez gibi'


İlk 45 dakikayı analiz eden Dilmen, "Sivas biraz beni şaşırttı. Galatasaray beklediğimden iyi oynuyor. Galatasaray direkten dönmese ikinciyi yapsa, hatta Bruma'nın pasında Burak golü atsa işleri kolaylaşacaktı. Ama bu maç böyle bitmez gibi gözüküyor" dedi. Dilmen, Sergen Yalçın'ın tercihleri ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Sergen Yalçın'ın oyuncu değişikliğinin yanında taktiksel bir hamle daha yapması lazım. Stoper Costa öne geçmeli, kenardan da Ümit'in girmesi lazım."

Burak'a sahip çıktı

Rıdvan Dilmen maç sonrasında ise Burak Yılmaz'dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Dilmen, "Türkiye'de bu kadar gol atıp da eleştirilen oyunculardan biri Burak'tır. Hatta belki de Burak Yılmaz ilk sıradadır" ifadesini kullandı. Hamza Hamzaoğlu'nun performansına övgüler yağdıran tecrübeli yorumcu, "Cesare Prandelli şimdi takımın başında olsaydı; Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında olma ihtimali yoktu. Carlo Ancelotti gelse takım bu kadar puan alamazdı." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ