MENÜ

Michael Skibbe: Ligin en iyisi Beşiktaş

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, ligin şu ana kadar en başarılı takımının Beşiktaş olduğunu söyledi ve ekledi: Liverpool'a karşı hiç beklemediğim kadar iyi oynadılar. İşimiz kolay olmayacak ama her şeyi deneyeceğiz

Michael Skibbe: Ligin en iyisi Beşiktaş

Ertuğrul Sağlam’ın ardından göreve gelen Michael Skibbe, takımda gözle görülür bir şekilde çıkış yarattı. Geçtiğimiz hafta 1-0 geriden gelerek Gençlerbirliği’ni deplasmanda 2-1 yenen Kırmızı-Siyahlılar’da artık tek gündem Beşiktaş. Siyah-Beyazlılar’ın hücum hattının çok kuvvetli olduğunu ve iyi savunma yapmaları gerektiğini belirten Skibbe, “Son Gençlerbirlği maçında hem mücadele hem de hırs açısından başarılı sayılabilecek bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği’ne 3-0 yenilmiştik. Fakat iyi analizlerimiz sonrası geçen maçta iyi reaksiyon verdik” diye konuştu.

‘Çok zorlanacağız’

Beşiktaş’ın Liverpool karşılaşmasını yardımcılarıyla beraber izlediğini söyleyen deneyimli teknik direktör, “Soğuk hava koşulları ve rakibimizin Liverpool mücadelesini hesaba katarsak yorgun olacaklarını varsayıyorum. Bu yüzden de tempoları düşük olabilir. Fakat Slaven Bilic, futbolcularını en hazır hale getirecektir. Kuşkum yok bundan. Bayağı yol katederek buraya gelecekler. Buna rağmen bile geniş ve derin kadroya sahipler. O yüzden çok sorun yaşacaklarını düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

‘Liderliği hak ediyorlar’

Süper Lig’de Beşiktaş’ın liderliği hak ettiğinin altını çizen Skibbe, “Liverpool maçında hiç beklemediğim kadar iyi oynadılar. Ligde neden birinci sırada olduklarını herkese kanıtladılar. Ligin en iyi takımın rahatlıkla onlar olduğunu söyleyebilirim. Her şeye rağmen biz bütün şanslarımızı deneyeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ