MENÜ

Rize Timsah'a tam kadro

Evinde tam 278 gündür yüzü gülmeyen Çaykur Rizespor, Bursa deplasmanında taraftarını güldürmek istiyor. Ümit, Deniz ve Kweuke tam olarak iyileşti. Afrika'dan dönen Viera da hazır hale geldi. Forvetlere ise “Hazır olun” mesajı verildi.

Rize Timsah'a tam kadro

Çaykur Rizespor’da Bursaspor maçı öncesi sakatlıkları bulunan futbolcuların iyileşmesi ve eksik oyuncuların kadroya dahil olması teknik heyeti sevindirdi. Karadeniz ekibi; Deniz, Ümit ve Kweuke’nin sakatlığı, iki oyuncusunun cezalı duruma düşmesi, savunmada Viera ve Ali Adnan’ın ülkelerinde bulunması nedeniyle bir süredir kadro sıkıntısı yaşıyordu. Kweuke’nin düzelmesi ve eski formuna kavuşarak takıma dönmesinin ardından Deniz ve Ümit’in sakatlıktan çıkarak takıma dahil olması teknik heyeti sevindirdi. Cezaları biten oyuncular ile ülkelerinden dönen Ali Adnan ve Viera’nın da hazır hale gelmesiyle eksiksiz kadrosuna kavuşan Çaykur Rizespor, Bursa’ya moralli gitti.

‘İkiniz de hazır olun!’

Bursa maçında forvette Kweuke ve Lafferty arasında tercih sıkıntısı yaşayan, kararını maç günü verecek olan teknik direktör Hikmet Karaman, iki oyuncuyla da bir görüşme yaptığı öğrenildi. Karaman’ın oyuncularına “Bu takımın çok daha iyisini yapabileceğine inanıyorum. Siz de buna inanın. Ama başında, ama sonunda... İkiniz de şans bulacaksınız ve ikinize de büyül iş düşecek. Bu yüzden maça en iyi şekilde hazırlanmak zorundasınız” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ