MENÜ

VakıfBank 3-0 Dinamo Kazan

Deplasmanda 3-2 yendiği Rusya'nın Dinamo Kazan takımını dün de 3-0 mağlup eden VakıfBank, 6'lı Play-Off'a kalan 3. Türk takımı oldu.

VakıfBank 3-0 Dinamo Kazan

DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 12’li Play-Off rövanş maçında Rusya’nın Dinamo Kazan takımını 3-0 mağlup eden VakıfBank, 6’lı Play-Off’ta Fenerbahçe Grundig’in rakibi oldu. Deplasmandaki ilk maçta rakibini 3-2 mağlup eden temsilcimiz, böylece Eczacıbaşı ve Fenerbahçe Grundig’den sonra 6’lı Play-Off’a adını yazdırdı.

Dörtlü Final garanti!

Denizbank CEV Avrupa Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye rüzgarı esiyor. Grup maçlarını lider bitiren 3 temsilcimiz VakıfBank, Fenerbahçe ve Eczacıbaşı, 12’li Play-Off’tan da başarıyla çıkıp, adlarını 6’lı Play-Off’a yazdırdı. Şampiyonaya 3 takımla katılıp fire vermeden son 6’ya kalan Türkiye ayrıca Final-Four en az 1 takımla gitmesi de kesinleşti. 6’lı Play-Off’ta Fenerbahçe-VakıfBank eşleşmesinde kim galip gelirse gelsin, kazanan Türk ekibi, Final-Four’a çıkmış olacak. Hatta Eczacıbaşı da elemeleri geçerse 2 ekimibiz son 4 takım arasında olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ