MENÜ

Şenol Güneş'e çılgın teklif

FANATİK'in dün yazdığı Recep Bölükbaşı ve Şenol Güneş görüşmesinin detayları ortaya çıktı. Başkanın tecrübeli teknik adama, “Hocam 10 yıllık imza at, birlikte tarih yazalım” dediği öğrenildi.

Şenol Güneş'e çılgın teklif

Bursaspor’da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan teknik direktör Şenol Güneş’e yeni kontrat önerileceğini FANATİK, dünkü sayısında duyurmuştu. Yeşil-Beyazlılar’da bu konuyla ilgili flaş bir gelişme ortaya çıktı. Başkan Recep Bölükbaşı’nın Güneş’le yaptığı görüşmede, “Hocam 10 yıllık sözleşme yapalım, Bursa’da tarih yazalım” gibi uzun vadeli ve eşi benzeri görülmemiş bir teklif yaptığı öğrenildi. BU konuşmayı yakın çevresiyle paylaşan başkan böylece Şenol Güneş’e olan güvenini bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Volkan dönüyor

Deneyimli teknik adam başkanın ve yönetimin kendisine olan bu güveninden son derece memnun. Ancak taraflar arasındaki resmi görüşmenin her hâlükarda sezon sonu yapılacak durum değerlendirmesinin ardından gerçekleşeceği belirtiliyor. Bu arada Rizespor maçının hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Beyazlılar’da cezası tamamlanan yıldız isim Volkan Şen’in de takıma dönmesi yüzleri güldürüyor.

10 milyon Euro isteniyor, 10 bin TL maaş alıyor



Transferi için 10 milyon Euro bonservis bedeli istenen Bursaspor’un genç yıldızı Ozan Tufan, Yeşil-Beyazlı takımın en düşük maaş alan futbolcusu. Başkan Recep Bölükbaşı, aylık 10 bin TL ücrete oynayan yıldız isim için Trabzonspor’un yaptığı 8 milyon Euro ve 3 futbolcu teklifini reddetmişti. Devre arası transfer döneminin gözde isimlerinden Ozan’ın bonservis bedelinin 10 milyon Euro olarak belirlenmesine rağmen aldığı ücrette iyileştirme yapılmadığı ortaya çıktı. A Milli Takım’a kadar yükselen Ozan, mayıs ayında sona erecek olan sözleşmesini 2018 yılına kadar uzatmış ve yıllık 100 bin TL peşinat, 10 bin TL aylık ve 10 bin TL maç başı ücrete imza atmıştı.

M.Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ