MENÜ

Eczacıbaşı VitrA'nın gözü Dörtlü Final'de

Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde Çek Cumhuriyeti temsilcisi Agel'i eleyerek 6'lı play-off turuna kalan Eczacıbaşı VitrA, gözünü Dörtlü Final'e dikti.

Eczacıbaşı VitrA'nın gözü Dörtlü Final'de

Eczacıbaşı VitrA Menajeri Nalan Ural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak Dörtlü Final’e kilitlendiklerini ve 6’lı play-off turundan da başarıyla çıkmak istediklerini söyledi.

İsviçre ekibi Volero ile Fransız temsilcisi Cannes’ın eşleşmesinden gelecek takımın 6’lı play-off turunda rakipleri olacağını hatırlatan Ural, "Play-off turlarında oynayan tüm rakipler önemli. Bu turları geçebilmek önemli. Volero bizim kendi grubumuzdaydı.

Cannes da Avrupa tecrübesi yüksek olan bir takım. Hangisi gelirse gelsin, Dörtlü Final oynamak istiyorsak, rakibimizin kim olduğunun önemi yok. Çalışmalarımızın en ciddi şekilde sürdüreceğiz. Hedef önce Dörtlü Final, sonra orada başarı" ifadelerini kullandı.

Son dört takım arasına yine iki Türk takımının kalmasının yüksek ihtimal olduğuna anlatan Ural, "Dünyanın en üst düzey oyuncuları Türkiye’de oynamayı tercih ediyor. Türkiye’de lig, dünya voleybolunun en üst seviyesinde. Bu nedenle de Dörtlü Final’de 2 Türk ekibinin olması normal karşılanır. Denizbank CEV Şampiyonlar Ligi’ni kazanan ekibe de dünyanın en iyi kulüp takımı denilebilir" şeklinde konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ