MENÜ

Bursaspor'da büyük harekât

Sezonun flaş takımı Bursaspor'da yönetim, başarının baş mimarı Şenol Güneş'in sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. Ayrıca başkan Recep Bölükbaşı, Josue'nin bonservisini almak için Portekiz'e gitmeye hazırlanıyor.

Bursaspor'da büyük harekât

Bursaspor’da gündem yoğun. Yeşil-Beyazlı yönetim, takımı ayağa kaldıran Şenol Güneş’in sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. Bilindiği üzere tecrübeli teknik adamın mukavelesi sezon sonuna kadardı. Gelecek sezonu düşünen başkan Recep Bölükbaşı, bu konuyla ilgili Güneş’le bir görüşme yaptı. Timsah’ın patronunun, Güneş’e yeni statta takımın başında kendisini görmek istediğini ilettiği ifade edildi. Deneyimli teknik adamın yönetimin kendisine olan güveninden memmnun olduğu belirtilirken, cevap olarak, “Sezon sonundaki duruma göre değerlendirmemimizi yaparız. Bu takımda uzun vadeli çalışıp, başarılar yaşamayı ben de çok isterim” dediği öğrenildi.

Josue harekatı başlıyor

Timsah’ta yönetim Josue’nin bonservisinin alınması için de kolları sıvadı. Hatırlanacağı üzere başkan Recep Bölükbaşı, geçtiğimiz günlerde bu hafta içini işaret ederek Porto’yla görüşmeye gideceklerini belirtmişti. Edinilen bilgiye göre Bölükbaşı ve kurmayları bu hafta ilk görüşmeyi gerçekleştirecek. Oyuncunun Bursaspor’da kalmak istiyor olması Timsah’ın görüşmelerde elini güçlendirecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ