MENÜ

Göztepe'den Altay'a bilet tepkisi

Altay kulübünün Sarı-Kırmızılı taraftarlar için ayırdığı 4 bin 200 bileti 50 liradan satışa çıkarması Göztepe Yönetimi tarafından tepkiyle karşılandı. Göz Göz'ün ikinci başkanı Fatih Dalan, "Yarın oynanacak Altay maçını protokol tribünü yerine açık tribünde taraftarımızla omuz omuza izleyeceğiz" dedi.

Göztepe'den Altay'a bilet tepkisi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren Göztepe ile lige tutunma çabalarını sürdüren Altay, yarın 56. kez karşı karşıya gelecek. Siyah-Beyazlılar'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek İzmir derbisinde konuk ekibe 4 bin 200 bilet ayrıldı. Ancak Altay'ın bilet fiyatlarını 50 lira yapması Göztepe Yönetimi tarafından tepkiyle karşılandı. 2. Başkanı Fatih Dalan yaptığı açıklamada, rekabetin dostluktan geçtiği düşüncesine olan inançlarıyla ligin ilk yarısında Altay ile oynadıkları karşılaşmada rakip taraftara yüzde 5 kontenjan sınırı koymadan biletlerin 5 liradan satıldığını belirtti. İzmir futbolunun birbirini destekleyerek gelişeceğine olan inançlarının Altay Yönetim Kurulu'nun açık tribün biletlerinin 50 liradan satılacağını açıklamasıyla bir kez daha zarar gördüğünü bildiren Dalan, şunları kaydetti: "Bu zihniyete sahip yöneticilerle İzmir futbolunun ilerleyemeyeceği düşüncesini taşıyorum. İzmir futbolunun geldiği bu noktada Göztepe olarak tüm inançlarımıza ve değerlerimize sahip çıkarak İzmir futbolunun gelişmesi ve kısır çekişmelerden kurtulması adına sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu doğrultuda Göztepe Yönetim Kurulu olarak yarın oynanacak Altay maçını protokol tribünü yerine açık tribünde taraftarımızla omuz omuza izleyeceğiz."

56. randevu 19.00'da

Şimdiye kadar 23’ü Süper Lig olmak üzere 27 kez aynı ligde yer alan Altay ile Göztepe, liglerde 55 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Altay’ın 23, Göztepe’nin 13 galibiyeti bulunurken, 19 maç da berabere tamamlandı. Altay’a karşı 9 Eylül 1979’da kazandığı maçtan sonra 15 maçta 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Göztepe, rakibini ligin ilk yarısında 3-0 mağlup ederek galibiyet hasretini sonlandırmıştı. Ligde 22. haftada haftada 19 puanla düşme hattında bulunan Altay ile 44 puanla lider Bandırmaspor’un 3 puan gerisinde bulunan Göztepe Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da karşılaşacak.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ