MENÜ

Antalya'da yönetimden takıma ağır fatura

Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Antalyaspor'da yönetim, Orduspor yenilgisi sonrası takıma ağır bir fatura çakırdı. Kırmızı-Beyazlılar, Mehmet Seyfettin Sedef süresiz kadro dışı bırakılırken, Şahin Aygüneş, Zeki Yıldırım, Arif Şahin ve Sezer Badur'a da para cezası verildi.

Antalya'da yönetimden takıma ağır fatura

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor’da Mehmet Seyfettin Sedef süresiz kadro dışı bırakıldı, 4 futbolcuya para cezası verildi. Kırmızı-Beyazlı ekibin basın sözcüsü Hasan Ali Ceylan, yaptığı açıklamada, 14 Şubat’ta oynanan Orduspor karşılaşmasında alınan sonucun kendilerini üzdüğünü ve şaşırttığını belirtti. Yönetim kurulu üyelerinin söz konusu sonuç nedeniyle dün akşam toplanarak, bazı kararlar aldığını bildiren Ceylan, "Kulübümüz futbolcusu Mehmet Seyfettin Sedef süresiz kadro dışı kaldı ve kendisine A takımdan ayrı bir çalışma alanı ile hoca tahsis edildi" yorumunu yaptı.

Yeni kaptan Diarra

Orduspor müsabakasında alınan sonuç nedeniyle A takıma en üst seviyede para cezası verildiğini belirten Ceylan, Futbolcu Lamine Diarra’nın A takım kaptanlığına, Erman Kılıç’ın ise ikinci kaptanlığa getirildiğini kaydetti. Ceylan, yönetim kurulu üyelerince alınan diğer kararları şu şekilde açıkladı: "Kulübümüz futbolcusu Şahin Aygüneş’e özel yaşantısına dikkat etmemesi nedeniyle 25 bin lira, Zeki Yıldırım, Arif Şahin ve Sezer Badur’a da takımdaşlık ruhuna aykırı davranmaları nedeniyle 10’ar bin lira para cezası verildi."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ