MENÜ

Antalya'da idman öncesi gerginlik!

Mehmet Sedef'in kadro dışı bırakılması ve Şahin Aygüneş, Zeki Yıldırım, Arif Şahin ile Sezer Badur'a para cezası verilmesi idman öncesi Hasan Subaşı Tesisleri'nde sert rüzgarlar estirdi. Aldığı cezaya tepki gösteren Arif Şahin, takım arkadaşları tarafından sakinleştirildi.

Antalya'da idman öncesi gerginlik!

PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Antalyaspor'da yönetimin aldığı kararlar ufak çapta gerginliğe yol açtı. Orduspor yenilgisi sonrası bir dizi kararlar alan Kırmızı-Beyazlı yönetim, Mehmet Sedef'i kadro dışı bırakırken, Şahin Aygüneş'e özel yaşamına dikkat etmediği sebebiyle 25 bin lira, Zeki Yıldırım, Arif Şahin ve Sezer Badur'a da takımdaşlık ruhuna aykırı davranmalarından dolayı 10'ar bin lira para cezası vereceğini açıklamıştı. Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki idman öncesi teknik direktör Hami Mandıralı, öğrencileriyle kısa süreli bir toplantı yaptı. Yönetim kurulu tarafından futbolculara verilen cezanın da değerlendirildiği toplantı sırasında tepki gösteren Arif Şahin, arkadaşları tarafından sakinleştirildi. Sinirine hakim olamayan Arif’in kısa süreli ağladığı gözlendi.

'Tepki cezadan kaynaklı'

Şampiyonluk hedefinden sapmadıklarını belirten Kırmızı-Beyazlı teknik adam, artık seri galibiyetlere başlamaları gerektiğine dikkat çekti. Yönetimin verdiği cezalarla ilgili de konuşan Mandıralı şunları söyledi: "Dileyen saygı duyar dileyen duymaz. Kadro dışı bırakılan futbolcular ve 4 futbolcunun bireysel ceza yemesine Arif'in tepkisi vardı. Bunun açıklamasını istedi. Ben de buranın yeri olmadığını belirttim. Öyle bir feryat etti kendi dünyasında, öyle konuşma yaptı. Cezadan kaynaklı, takımla ilgili değil."
'Gruplaşmaya müsade etmem'

Mandıralı, ’Arif Şahin’in tepkisi nedeniyle ceza verilecek mi?’ sorusuna ise "Onu da konuşacağız" dedi. Futbolcuların sahada futbol oynayarak konuşabileceğini kaydeden Mandıralı, bunun haricindeki gereksiz konuşmaların herkese zarar vereceğini söyledi. Mandıralı, futbolculara kendilerini ifade etme yerlerinin futbol oynadıkları saha olduğu uyarısında bulundu. Oyuncular arasında gruplaşma olduğu yönündeki iddiaları değerlendiren Mandıralı, "Ben öyle bir şey hissettiğim zaman o oyuncu grupları benim yanımda olmaz. Ben öyle bir şey hissetmedim. Hissettiğim zaman da yönetim kuruluyla konuşup, net karar veririz ve keser atarız. Ben buna müsaade etmeyeceğim" diye konuştu.

'Karakterini kendi sorgulamalı'

Orduspor mağlubiyetinin ardından bazı futbolcuların eğlenmeye gittiği yönündeki iddialarla ilgili soruya da cevaplayan Mandıralı, "Mağlubiyetten sonra oyuncularımız üzüntülü durumda, özel zevklerini dışarda yapıyorsa kendi karakterini sorgulamalı. Ben görmedim yönetim gördüyse cezayı versinler ben de desteklerim" yorumunu yaptı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak istediklerini dile getiren Mandıralı, "Yenmek istiyoruz. Hedefimiz şampiyon olmak. Takımımız deplasmanda da farklı oynuyor. Deplasmanda oynadığımız iki maç gibi göze hoş ve skora giden futbol oynar ve galip geliriz. 3 puanla dönüp yolumuza devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ