MENÜ

Gençlerbirliği 1-2 Eskişehirspor

İki renktaşın Başkent'teki kapışmasında gülen Eskişehir'di. Es Es, 49 gün sonra kazandı, Skibbe'yle ilk galibiyetini aldı. Gosso ve Ahmet Çalık'ın atılması, Stancu'nun bileğinin kırılması ise üst üste 6. maçta da yüzü gülmeyen Gençlerbirliği'ni şoka uğrattı.

Gençlerbirliği 1-2 Eskişehirspor

Haftalardır sakat ve cezalıların ciddi sıkıntısını yaşayan Gençlerbirliği, dün de Doğa, Tosic ve İrfan Can gibi önemli aslarından yoksun çıktı kupanın dışına ittiği Eskişehirspor karşısına. 5 haftadır kazanamamanın neden olduğu özgüven eksikliği de Skibbe’yle çıktığı 3 maçta yüzü gülmeyen Es Es’i favorileştiren bir diğer etkendi. Tabii teorinin pratiğe yansıması kolay değil. Dersine iyi çalışan İrfan Buz’un takımı 7’de Stancu klasıyla 1-0’ı buldu. Rumen yıldız’ın, El Kabir’in önüne attığı top ve peşinden arka direğe yaptığı koşu ders olarak izletilmeli.

Öğrencisi kurtardı!

Ama dedik ya Skibbe kazanmaya mecbur. Oyuncularına iyi işlemiş bunu. Bir türlü anlam veremediğimiz dizilişe ve oyuncu tercihlerine rağmen gününde olan Mori’yle pozisyon üstüne pozisyon buldu Kırmızı-Siyahlılar. Arjantinli’nin 22’deki kafası Ferhat’ta kaldı, 36’da ağları havalandırdı ama Mete Kalkavan ‘tartışmalı’ bir kararla iptal etti. Neyse ki Alman hocanın imdadına Grasshoppers’tan eski öğrencisi Toko yetişti. 45’teki volesi enfesti: 1-1. 45 artıda Stancu’ya geçit vermeyen, 72’de Landel’e panterleşen Boffin maçın kaderini değiştiren isimdi.

Stancu’ya yazık oldu!

Eskişehirspor’a zaferi, başının açılmasına rağmen performansından bir şey kaybetmeyen Mori 49’da getirdi. Özgür’ün adrese teslim ortasını kalitesine yakışır bir kafa vuruşuyla köşeye gönderdi. Stancu’nun kırılan bileği ise günün en kötü gelişmesiydi.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ