MENÜ

Kocaman: Erciyes'le telafi edeceğiz

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Medicana Sivaspor karşısında istemedikleri bir sonuç aldıklarını kötü gidişe Kayseri Erciyesspor maçıyla nokta koymak istediklerini söyledi.

Kocaman: Erciyes'le telafi edeceğiz

Süper Lig'de üst sıralara oynayacağı maçlarda mağlubiyetler aldıklarını belirten Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Bir türlü eşiği atlayacak hamle yapamadık" dedi. Bu anlamda Sivasspor maçının büyük önem taşıdığına değinen Yeşil-Beyazlılar'ın teknik patronu, "Alt grupla işimizi bitirip yavaş yavaş orta ve üst sıralara doğru yaklaşma maçı olarak gözüküyorduk. Maça tamamen bu düşüncelerle başladık. Rakibimiz son haftalarda başarılı sonuçlar alan ve kuvvetli bir takım. Sivasspor takımı geçen sene ligi üst sıralarda bitirmiş, önemli oyuncuları olan, bu sene sıkıntılı bir şekilde sezon başlamış ancak antrenör değişikliğiyle toparlanmış bir takım. Bizim maça gelirken 10 resmi maçının 8’ini kazanmış bir takımla oynadık" dedi.

'Dengeler golden sonra bozuldu'

Maçın ilk yarısında son derece doğru işler yaptıklarını ifade eden Kocaman şunları söyledi: "Maçta 2 yada 3 net pozisyonumuz vardı. Topu ayağımızda tutarak rakibin hücumcularını oyundan düşürmeyi istedik. Bunu son derece doğru şekilde yaptık. İkinci yarıda skor dışında yine her şey doğru gidiyordu. Bu oyunu koruyarak topu daha hızlandırarak kenar oyuncularımızı daha oyun içinde tutmak istedik. İkinci yarının hemen başında yediğimiz golden sonra oyun bir anda açıldı. Sonrasında ilk yarıda kalemize bile yaklaştırmadığımız Sivasspor’un ataklarını gördük. Maçı beraberliğe getirme çalışmalarımız sonuç vermedi. Takımdaki bütünlüğün bozulması oyunu daha anlamsız bir hale getirdi. Sonuç olarak istemediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kaldık. Önümüzdeki Kayseri Erciyesspor maçıyla bunu telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.

IHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ