MENÜ

Fenerbahçe'de takımdan başkana iki kupa sözü

Aziz Yıldırım, futbolcuları Rize galibiyeti nedeniyle kutladı. Oyuncular başkana, “Sezon sonunda iki kupayı da kazanıp size hediye edeceğiz” sözünü verdi.

Fenerbahçe'de takımdan başkana iki kupa sözü

Yaptığı açıklamalarda Türkiye Kupası’na önem vermediğini söyleyen Aziz Yıldırım’ın bu düşüncesi, Çaykur Rizespor maçı sonrası değişti. 4-1’lik galibiyetle mest olan başkan, futbolcuları bu zafer için kutladı. Aziz Yıldırım oyunculara yaptığı konuşmada, “Artık sizden Türkiye Kupası’nı da istiyorum. Camiamıza iki kupa yakışır” ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'de futbolcular da bunun üzerine, “Başkanım önce lig şampiyonluğu kupasının, ardından da Türkiye Kupası’nı sezon sonunda size hediye edip, çifte mutluluk yaşatmayı arzuluyoruz” diyerek Aziz Yıldırım’a söz verdi.

‘Önce Gaziantep’i geçelim’

Bu jest karşısında çok sevinen başkan, “Size inanıyorum ve güveniyorum. Ancak önümüzde Gaziantepspor maçı var. Sizden tamamen buna motive olmanızı ve 3 puan almanızı istiyorum. Ligde en kısa zamanda yeniden hak ettiğimiz yer olan zirveye çıkacağımıza inancım tam. Yeter ki siz son haftalardaki futbolunuzu devam ettirin” sözleriyle uyarıda bulunmayı ihmal etmedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ