MENÜ

Çaykur Rizespor'da hedef "3 puan"

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında yarın sahasında Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacak Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, alt sıralardan uzaklaşmak için kazanmaktan başka çareleri olmadığını söyledi.

Çaykur Rizespor'da hedef "3 puan"

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde ve Ziraat Türkiye Kupası’nda üst üste zorlu maçlar oynadıklarını, sakat ve cezalı oyuncuların yokluğunda zaman zaman zorlandıklarını belirtti.

Mersin İdmanyurdu maçı öncesinde de önemli eksikler olduğunu ifade eden Ferah, "Viera Afrika Kupası’ndan henüz döndü. Koray Altınay cezası nedeniyle görev alamayacak. Kweuke, Ümit Korkmaz ve Deniz Kadah’ın sakatlıkları devam ediyor. Eksiklerimiz olsa da artık sahamızda bir yerden başlamak zorundayız. Alt sıralardan uzaklaşmak için Mersin İdmanyurdu karşısında kazanmaktan başka çaremiz olmadığını biliyoruz" dedi.

Pazar günü gündüz maçı oynamalarının avantaj olduğunu kaydeden Ferah, "Pazar gündüz maçları her zaman taraftar açısından son derece iyi bir saat. Taraftarımızın yarın takımının yanında olacağına inanıyoruz. İç saha maçlarında taraftarımızın yüzünü güldürmeyi başaramadık. Mersin İdmanyurdu bu açıdan da bir başlangıç olacaktır" diye konuştu.
Karadeniz ekibinde Mersin İdmanyurdu maçında Koray Altınay kırmızı kart cezası nedeniyle takımdaki yerini alamayacak.

Yeşil-mavili ekibin Mersin İdmanyurdu karşısına Serkan Kırıntlı, Orhan Ovacıklı, Giray Kaçar, Viera, Eren Albayrak, Kıvanç Karakaş, Sylvestre, Sercan Kaya, Obraniak, Lafferty ve Filip Holosko 11’i ile çıkması bekleniyor.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ