MENÜ

Samsun 'Süper' yola baş koydu!

Geçtiğimiz sezon Play-Off finalinde Mersin İdmanyurdu'na kaybedip Süper Lig'in kapısından dönen Samsunspor, bu kez mutlu sona ulaşmayı hedefliyor. Bolu'ya kazanmak için gideceklerini belirten teknik direktör Erhan Altın, "Hedefimiz Süper Lig. Biz bu yola baş koyduk. Artık geri dönüş yok" dedi.

Samsun 'Süper' yola baş koydu!

Son 3 haftada 3'te 3 yapan PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Bolu deplasmanında oynayacağı zorlu 90 dakikanın hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla tamamladı. İdmanı izlemeye gelen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar meşaleler yaktı, tezahüratlar yaptı. Tesislerdeki son provanın ardından açıklamalan yapan teknik direktör Erhan Altın, ligde kolay maç olmadığını, Bolu maçının da zor geçeceğini söyledi. Her iki takımın da kaliteli futbol oynadığına dikkat çeken Karadeniz ekibinin teknik patronu, rakiplerinin de son 3 haftadır kaybetmediğine dikkat çekti.

'Her maçımız bir final'

Elde edilen üst üste galibiyetlerle takımın Play-Off potasına girdiğine vurguyapan Altın, "Hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Boluspor, güçlü bir ekip. Ama biz de yeni yönetimimizin de katkıları ile kazanmaya alışan bir takım hüviyetine büründük. Camia olarak Süper Lig’i hak eden bir takımız. Biz bu yola baş koyduk ve artık geri dönüş yok. Her maçımız final niteliği taşıyor. Tüm maçları tek tek değerlendirip, 3 puan için mücadele ediyoruz. İnşallah kalitemizi sahaya yansıtıp, evimize galibiyetle döneceğiz" değerlendirmesini yaptı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ