MENÜ

Samsunspor havaya girdi

PTT 1. Lig'de son 3 haftayı galibiyetle tamamlayan Samsunspor'da yeni hedef 4'te 4... Bolu deplasmanında galibiyet arayacak olan Kırmızı-Beyazlılar, zorlu 90 dakikanın çalışmalarına başladı.

Samsunspor havaya girdi

Bucaspor ve Altınordu beraberliklerinin ardından Denizli, Giresun ve Albimo Alanyaspor'u deviren Samsunspor, 3 haftalık galibiyet serisini zorlu Bolu deplasmanında da sürdürmeyi hedefliyor. Sezonu en kötü ihtimale Play-Off grubunun içinde tamamlamayı hedefleyen Karadeniz temsilcisi, hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde devam etti. Teknik direktör Erhan Altın, nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Ardından taktik bir çalışma yapan Kırmızı-Beyazlılar, çift kale maçla idmanı noktaladı. Futbol şube sorumlusu Metin Ateş, "Üst üste aldığımız galibiyetlerle iyi bir hava yakaladık. Bu çıkışımızı Boluspor deplasmanında da sürdürmek istiyoruz" dedi. Takımdaki havanın çok iyi durumda olduğunu belirten Ateş, üst üste alınan galibiyetlerin moralleri yükselttiğini belirtti.

Hareket yarın karayoluyla

Yarın öğlenden sonra karayolu ile Bolu’ya hareket edeceklerini dile getiren Kırmızı-Beyazlı idareci, "Üst üste çok önemli galibiyetlere imza attık. Bu da camiayı havaya soktu. Moral olarak üst seviyedeyiz. Çalışmalarımız da çok keyifli geçiyor. Hedefimiz deplasmanda oynayacağımız Boluspor maçından da iyi bir sonuçla ayrılmak ve hedefe giden yolda emin adımlarla ilerlemek. Bu yönde futbolcularımıza ve teknik heyetimize olan güvenimiz tamdır. İnşallah hafta sonu her şey istediğimiz gibi gider. Takımımızda hiç bir eksik bulunmaması da bizim için önemli bir artı" ifadelerini kullandı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ