MENÜ

Metin Kalkavan: Maçın hakkı bu değildi

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye 4-1 yenilerek elenmelerini değerlendirirken "Maçın hakkı bu skor değildi" dedi.

Metin Kalkavan: Maçın hakkı bu değildi

Fenerbahçe maçı sonrası Dogan Haber Ajansı'na değerlendirmelerde bulunan Başkan Kalkavan, güçlü ekipleri karşısında iyi futbol oynadıkları halde alınan sonucu hak etmediklerini söyledi. Kalkavan, şöyle konuştu:

"Skor, oynadığımız oyuna göre doğru bir sonucu yansıtmıyor. Oyuncularımız çok iyi bir performans ortaya koydu. Maçın hakkı bu skor değildi. Gol pozisyonları bulduk ama olmadı. Bulduğun zaman atacaksın. Oyuncularım her şeye rağmen çok iyi mücadele etti. Onları tebrik ediyorum. Fenerbahçe'yi de tebrik ediyoruz, onlara kupa yolunda başarılar diliyoruz."

"LİGDE YUKARILARA ÇIKMAK İSTİYORUZ"

Ziraat Türkiye Kupası'nın kendileri için artık geride kaldığını anlatan Kalkavan, şöyle devam etti:

"Bundan böyle lige odaklanacağız. Son haftalarda 5-6 oyuncu eksiğimiz olmasına rağmen iyi futbol oynamaya başladık. Bu oyunu sürdürerek iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Daha güzel ve renkli maçlar oynayarak ligde daha yukarılara çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz."

VIERA DÖNÜYOR

Bu arada, Afrika Kupası'na katılan Fildişi Sahilleri kadrosunda yer alan savunma oyuncusu Viera, şampiyonanın sona ermesinin ardından Rize’ye dönüyor. Çaykur Rizesporla devre arası hazırlık kampına katılamayan tecrübeli oyuncunun savunmada eksiklikler yaşandığı günlerde takıma dönmesi teknik heyeti sevindirdi.

Muhammet KAÇAR/RİZE,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ