MENÜ

Gençlerbirliği 3-0 Eskişehirspor

Gençlerbirliği ile Eskişehirspor'un Başkent'teki çeyrek final kapışmasında gülen taraf ev sahibi oldu. Kırmızı-Siyahlılar Landel, Stancu ve Petroviç'in golleriyle sonuca ulaşıp, bileti kaptı.

Gençlerbirliği 3-0 Eskişehirspor

Maça iki takım da yedek ağırlıklı kadroyla başladı. 5’te Onur kendi mücadelesiyle topu Gençler ceza alanına taşıdı, düzgün vurdu ama Ferhat gole izin vermedi. 13’te Andaç Eskişehir adına önemli bir pozisyon yarattı, pasında Emre topu dışarı attı. 19’da Faslı yeni transfer El Kabir kale önünde topa vuramadı ve Başkent ekibini mutlak bir golden etti. 24’te Landel, kaçan şutlara ‘dur’ dedi ve müthiş vurarak kanattan gelen topu ev sahibi adına ağlara gönderdi: 1-0. Eskişehir’in sol tarafı bitikti. Golden sonra yapılan 6 atak bu yöndendi. 58 ve 60’da Ferhat iki nefis kurtarışla Gençlerbirliği kalesinde devleşip, rakibe gol şansı vermedi.

63’te rakibine sert giren Causic ikinci sarıdan atıldı. 76’da Doğa kızardı. İki ekip de 10 kişi kaldı. 78’de Stancu, 82’de Petrovic sonucu belirledi. Çeyrek final biletini Gençlerbirliği kaptı.

M. Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ