MENÜ

Gaziantep taraftardan yana 'buruk'

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da teknik direktör Okan Buruk, taraftarlarınr takıma yetirince sahip çıkmamasından yakındı. Genç teknik adam, "İç sahada oynarken bile evimizde olmanın avantajını hiçbir şekilde kullanamıyoruz. Sezon başından beri küçük bir taraftar grubu tarafından destekleniyoruz. Bu Gaziantep'e yakışmıyor" ifadesini kullandı.

Gaziantep taraftardan yana 'buruk'

Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle moral bulan Gaziantepspor, taraftarın takıma yeterince destek vermemesinden yakınıyor. Teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe ile oynayacakları zorlu 90 dakika öncesi konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. "İç sahada oynarken bile evimizde olmanın avantajını hiçbir şekilde kullanamıyoruz" diyen genç teknik adam, Sarı-Lacivertliler'i 'ligin en formdaki takımlarından biri' olarak nitelendirdi. Fener'in Trabzonspor karşısında etkili bir oyun oynamasına rağmen sahadan istediği sonuçla ayrılamadığına dikkat çeken Buruk, ellerinden geleni yapıp bu maçı kazanmak için çaba göstereceklerini vurguladı.

'Herkesin bir hedefi var'

Futbolcularına övgüler yağdıran Buruk şunları söyledi: "Şu an puan cetvelinin üst tarafında kimsenin puan kaybına tahammülü yok. Zirvedeki 3 takım da birbirleriyle inanılmaz bir yarışa girdi. Tabi ki bu durum ligin kalitesini artırıyor. Biz de belirli bir puan toplayıp, yerimizi korumak, hatta üst sıralara çıkmak istiyoruz. Herkesin bir hedefi var. Burada her şeyini ortaya koyan bir oyuncu grubu var. Zor şartlar altında en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hem sezon başından beri taraftar desteğimiz yok hem de şehirden destek yok. Buna rağmen inanılmaz bir mücadele veriyoruz. O yüzden futbolcularımın verdiği mücadeleyi çok daha anlamlı buluyorum."

Taraftarlara çağrı yaptı
Taraftara seslenen Buruk, her maçta olduğu gibi Fenerbahçe karşısında da taraftar desteği görmek istediklerine işaret etti. Her şeye rağmen takımı yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Buruk, "Bu yıl sezon başından beri küçük bir taraftar grubu tarafından destekleniyoruz. Bu Gaziantep’e yakışmıyor. Tribünlerdeki taraftar sayısının artması gerek. İnşallah bu hafta durum değişir. Tabi ki büyük ve iyi bir takım Gaziantep’e geliyor. Böyle bir takımı izlemek de güzel bir şey. Taraftarımız geldiğinde onlara layık şekilde mücadele etmek istiyoruz" dedi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ