MENÜ

Galatasaray-Torku Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Sarı-Kırmızılılar bugün Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Torku Konya'yı TT Arena'da ağırlayacak. Kazanan takım direkt olarak çeyrek finale yükselerek rakibini bekleyecek.

Galatasaray-Torku Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’de Eskişehirspor’u deplasmanda 2-1 devirip moral bulan Galatasaray, gözünü Ziraat Türkiye Kupası’na çevirdi. Sarı-Kırmızılı ekip bugün saat 19.00’da TT Arena’da Torku Konyaspor’u konuk edecek. Son 16 turunda tek maçlı eleme sistemi kullanıldığı için, kazanan taraf doğrudan çeyrek finale yükselecek ve rakibini bekleyecek. Galatasaray’ın bu maça ev sahipliği yapmasının nedeni ise grubunu lider tamamlaması ve diğer grubun ikincisiyle eşleşmiş olması. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, çifte kupa zaferi yaşanması için, bu maçtan da takımının mutlaka galibiyetle ayrılmasını istiyor. Dünkü idmanda da bu yönde bir konuşma yapıldığı belirtiliyor.

As isimleri dinlendirecek


Yine de Hamza hoca, lige daha fazla ağırlık verdiğinden dolayı, bu karşılaşmada nispeten yedek oyuncularını sahaya sürecek. Lig maratonunda as isimlerinin yorgun düşmemesini isteyen 45 yaşındaki çalıştırıcı, hafta sonundaki Balıkesirspor mücadelesinde ise takımını sahada tam kadro görmeyi hedefliyor.

İlker Meral’le mağlubiyet yok

Galatasaray, bugün Konya maçında düdük çalacak olan İlker Meral’in yönettiği 13 resmi mücadelede hiç mağlubiyet yüzü görmedi. Sarı-Kırmızılılar bu maçlarda 7 galibiyet ve 6 beraberlik elde etti. Meral, Konya’nın ise 8 maçını yönetti. Yeşil-Beyazlılar’ın 3 galibiyet, 1 beraberlik, 4 yenilgisi var.

Muhtemel 11'ler

STAT: TT Arena
SAAT: 19.00
HAKEM: İlker Meral
YAYIN: ATV

Galatasaray

Eray
Tarık
Koray
Hakan
Olcan
Dzemaili
Yekta
Sinan Gümüş
Yasin
Bruma
Pandev
T.D.: Hamza Hamzaoğlu


Torku Konyaspor
Kaya
Fuchs
Kokaloviç
Selim
Vukoviç
Djalma
Ömer Ali
Ali Çamdalı
Torje
Hasan Kabze
Uğur
T.D.: Aykut Kocaman

Haberin Devamı
YORUM YAZ