MENÜ

Fenerbahçe maçı biletleri 200 TL'den satılacak

Gaziantepspor, hafta sonundaki mücadelede misafir tribün biletlerinin 200 TL'den satılacağını duyurdu.

Fenerbahçe maçı biletleri 200 TL'den satılacak

Kamil Ocak Stadı'nda cumartesi günü oynanacak Gaziantepspor-Fenerbahçe maç biletlerinin bir anda 25 liradan 200 liraya fırlaması, bu maçı izlemek isteyen Sarı-Lacivertli futbolseverleri isyan ettirdi. Gaziantepspor'un misafir tribün biletlerinin 200 TL'den satılacağını duyurması, bir umut da olsa iyi haber bekleyen Sarı-Lacivertliler'i yıktı.

Sosyal medyada tepki var

İstanbul ’dan ve Gaziantep'e yakın illerden karşılaşmayı izlemek için maçın oynanacağı kente gitmeyi planlayan Fenerbahçeli çok sayıda taraftar , " Rakip takım yöneticileri Fenerbahçe taraftarını yolunacak kaz olarak görüyor. Fenerbahçe yönetiminin bu durumu düzeltmesini istiyoruz" sözleriyle astronomik bilet fiyatlarına tepki gösterdi. Sosyal medyada da bilet fiyatlarının yüksek olmasına tepki geldi.

Eskişehir de yapmıştı

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Eskişehirspor ile Galatasaray arasında oynanan mücadelede de benzer bir uygulama yaşanmıştı. Tribün kapatma cezası alan Eskişehirspor, Galatasaraylı taraftarların çoğunlukta olmasını engellemek için misafir tribün biletlerinin fiyatlarını 200 TL olarak belirlemişti. Fahiş bilet fiyatları nedeniyle Eskişehir Atatürk Stadı'nda misafir tribününe giren Galatasaraylı taraftar sayısı 21 ile sınırlı kalmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ