MENÜ

Aykut Kocaman isyan etti

Torku Konyaspor'un hocası Aykut Kocaman, Galatasaray'a 4-1 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendikleri maçın ardından açıklama yaptı.

Aykut Kocaman isyan etti

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray'la oynadıkları maçlardaki şut ve gol yüzdesinin enteresan olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Galatasaray'la yaptığımız maçların bir klasiği oldu. Vurdukları her topun yüzdesinin en yüksek olduğu maçlar Konya karşılaşmaları oldu. Ligde yaptığımız maçta da benzer sahneler oldu. Maçın ilk iki golü ceza sahası dışından çekilen şutlarda, pozisyon olmayan anlarda geldi. Bu bizim adımıza maçın dengesini bozdu. Galatasaray'la oynadığımız maçlardaki şut ve gol yüzdesi enteresan."

Hakem İlker Meral'in maçı yönetimiyle ilgili de Kocaman, "Maçta bariz hata yoktu. Ancak daha ilk dakikalarda topa yapılan bir hareketten sarı kart çıkarttı. Böyle, niyetinin iyi olmadığını belli etti" ifadesini kullandı.

Galatasaray'ın belli bir oyun tarzı olduğunu ve kendi oyuncularının da buna ayak uydurmaya çalıştığını belirten Aykut Kocaman, "Galatasaray hızlı oynamaya çalışan bir takım. Bizim bu tempoya bu şekilde karşılık vermememiz gerekiyordu. Arkadaşlarımız sağ olsunlar, çok ikaz etmemize rağmen, topun çekiciliği mi demeli ya da geriye düşmenin verdiği durumdan mı kaynaklı, gereksiz şeylere kalkıştılar. Bir anda ilk yarıda oyundan düştük. İkinci yarı ise mucizenin gerektiği, durağan geçen bir periyot oldu" diye konuştu.

İSTANBUL / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ