MENÜ

Hikmet Karaman: Çaykur Rize hep kazanmaya oynar

Hikmet Karaman, Fenerbahçe maçı öncesi FANATİK'e konuştu: Rakibimiz çok güçlü. Bunun farkındayız. Beşiktaş maçındaki mantalitemiz neyse Fenerbahçe'ye karşı da aynı şekilde mücadele edeceğiz. Çaykur Rizespor takımı her oynadığı müsabakayı kazanmak ister. Bu ruhu oyuncularımıza aşıladık, hazırız.

Hikmet Karaman: Çaykur Rize hep kazanmaya oynar

Beşiktaş’a karşı 9 kişi kalmasına rağmen ortaya koyduğu etkili futbolla alkış alan Çaykur Rizespor’da gözler bugünkü Fenerbahçe maçına çevrildi. Kupada yoluna devam etmek isteyen Karadeniz ekibinde teknik direktör Hikmet Karaman, sonucu merakla beklenen mücadele öncesi FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Beşiktaş yenilgisini unuttuklarını ve bu akşamki maça odaklandıklarını ifade eden Karaman şunları söyledi:

‘Avantaj bizde!’

Beşiktaş maçı geride kaldı. Zor maç oldu. Evet kaybettik, ancak bunu düşünmek yok. Önümüzde çok önemli bir Fenerbahçe maçı var. En büyük avantajımız deplasmana gitmemek. Yol yorgunu olmayacağız. Evet eksiklerimiz var. Fakat şartlar ne olursa olsun, evimizde oynamanın avantajını iyi değerlendirmek istiyoruz. Taraftarımız önünde kazanmak, onları mutlu etmek hedefimiz. Onların da bize destek olmaları gerekiyor. Rakibimiz çok güçlü. Bunun farkındayız. Beşiktaş maçındaki mantalitemiz neyse Fenerbahçe’ye karşı da aynı şekilde mücadele edeceğiz. Çaykur Rizespor takımı her oynadığı müsabakayı kazanmak ister. Bu ruhu oyuncularımıza aşılamaya çalışıyoruz.”

4 önemli eksik var

F Grubu’nu 14 puanla lider tamamlayan Çaykur Rizespor, karşılaşmaya sakat ve cezalı oyuncularının çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşayarak hazırlandı. Kart cezalısı olan Kıvanç ve Koray ile sakatlıkları devam eden Deniz ve Kweuke’nin kadroda yer alamayacağı açıklandı. Bu arada Çaykur Rizespor’un yeni transferi Lafferty’nin ise teknik direktör Hikmet Karaman tarafından ilk 11’e alınabileceği öğrenildi.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ