MENÜ

Türkiye Kupası'nda yine kar tehlikesi

Bugünden itibaren ülkede etkili olması beklenen kar yağışı, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak bazı karşılaşmaları etkileyebilir.

Türkiye Kupası'nda yine kar tehlikesi

Hafta sonundan beri kendini göstermeye başlayan soğuk hava dalgası, bugünden itibaren yurt genelinde yoğun kar yağışının başlamasına neden olacak. Özellikle Çarşamba günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçlarının da bu hava muhalefetinden etkilenmesi söz konusu.

İşte kar yağışından etkilenmesi beklenen karşılaşmalar:

11 Şubat Çarşamba:

14.00 Kardemir Karabükspor - Mersin İdmanyurdu
(Salı günü, kar yağışının yaşanacağı Karabük'te en yüksek sıcaklığın 2, en düşük sıcaklığın ise 0 derece olması bekleniyor)

16.00 Bursaspor - İstanbul Başakşehir FK (Bursa'da salı günü başlayacak olan kar yağışının, çarşamba günü hava sıcaklığının da 0'ın altına düşmesiyle birlikte etkisini iyice arttırması bekleniyor. Bu durum, eğer statta gerekli önlemler alınmazsa karşılaşmayı ciddi bir biçimde etkileyebilir. Tahminlere göre maç günü Bursa'da en düşük hava sıcaklığı -3, en yüksek sıcaklık 0 derece olacak.)

18.00 Kayserispor - Beşiktaş (Kayseri'deki kar yağışının Bursa'daki kadar yoğun olması beklenmese de, hava sıcaklığı gün içinde 0'ın altına düşecek. Maçın oynanacağı gün şehirde en yüksek sıcaklığın 1, en düşük sıcaklığın da -3 derece olacağı tahmin ediliyor.

12 Şubat Perşembe:

17.00 Gençlerbirliği - Eskişehirspor (Ankara'da maçın oynanacağı gün ve saatte sıcaklığın 3 derece olması ve yağışın ise etkisini kaybetmesi bekleniyor. Ancak iki gün boyunca yağan karın zemini olmsuz etkilemesi muhtemel. Meteorolijinin tahminine göre Perşembe günü Manisa'da en düşük hava sıcaklığı -1, en yüksek ise 3 derece olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ