MENÜ

Gaziantepspor hedef büyüttü

Son haftalardaki çıkışyla puan cetvelinde tırmanışa geçen Gaziantepspor'da yüzler gülüyor. Teknik direktör Okan Buruk, "Kayseri'den 3 puan aldığımız için mutluyuz, bu galibiyet bizi artık üst sıraları düşünme hedefine itecektir" ifadesini kulandı.

Gaziantepspor hedef büyüttü

Spor Toto Süper Lig’de son 4 haftada 9 puan toplayan Gaziantepspor, puan cetvelinde üst sıraları hedefliyor. İlk yarının son maçında Eskişehirspor’u deplasmanda 3-1 yenerek moral bulan Kırmızı-Siyahlılar, ligin ikinci yarısında taraftarını sevindiriyor. İkinci devreye Balıkesirspor galibiyetiyle başlayan, ardından Medicana Sivasspor’a 3-1 mağlup olan Gaziantepspor, son olarak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’u deplasmanda 1-0 yenmişti. Dünkü galibiyetle pPuan cetvelinde kendine 7. sırada yer bulan Güneydoğu temsilcisinde hedefler büyütüldü ve Avrupa kupalarına katılma hesapları yapılmaya başlandı.

Buruk toplantı yapacak
Dün Kayseri’de, birbirine yakın olan iki takımın karşı karşıya geldiğini belirten teknik direktör Okan Buruk, "Kayseri’den 3 puan aldığımız için mutluyuz, bu galibiyet bizi artık üst sıraları düşünme hedefine itecektir. O yüzden oyuncularımızla konuşup bazı konularda daha dikkatli olmamız gerektiğini hatırlatacağız. Zorlu haftalar ve maçlar bizi bekliyor ama bunların altından kalkacak gücümüz var" diye konuştu.

Konca: 4 haftada 3 galibiyet

Asbaşkan Bülent Konca ise ligin ikinci yarısına takım olarak iyi başladıklarını, sadece beklenmedik bir Sivasspor mağlubiyeti yaşadıklarını aktardı. Özellikle bütçe anlamında takımlar incelendiğinde Gaziantepspor’un çok başarılı bir grafik yakaladığının görülebileceğini dile getiren Konca, "4 haftada 3 galibiyet bana göre çok güzel bir istatistik. Bunları daha düzenli hale getirip istikrar yakalamalıyız. Gaziantepspor, çok köklü bir kulüp ve geçmişi başarılarla dolu" şeklinde konuştu.


AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ