MENÜ

Balıkesirspor'a kendi evini yasakladılar!

Belediye, Balıkesirspor'un idman sahasını Torku Konyaspor'a tahsis etti.

Balıkesirspor'a kendi evini yasakladılar!

Balıkesir'de, merkez ilçe belediyesi ile Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Balıkesirspor arasında uzun süredir yaşanan gerginlikte şok bir gelişme yaşandı.

Balıkesir Belediyesi, şehir merkezinde yer alan Ali Hikmet Paşa Tesisleri’ndeki kendisine ait sahayı, Balıkesirspor’la karşılaşmak için kente gelen Torku Konyaspor’a tahsis etti. Konuk takım maç öncesi son antrenmanını burada yaptı. Antrenman sahası bakımda olduğu için 15 gündür Manisa ve Akhisar’da çalışmak zorunda kalan Balıkesirspor ise, belediyenin tutumuna isyan etti.

"BİZ İSTEDİK 'SAHA BAKIMDA' CEVABINI VERDİLER"

Sahanın kendilerine defalarca istemelerine rağmen bakımda olduğu gerekçesiyle verilmediğini söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, "Belediyenin tavrını anlayamadık" dedi. Takımın iki haftadır çile çektiğini belirten Çıkrıkçı, "Bize verilmeyen saha rakibe tahsis ediliyor. Balıkesirspor, Balıkesir’in, Balıkesirli’nin takımı. Ama bize sahayı layık görmüyorlar. Biz sadece ligdeki takımlarla mücadele etmiyoruz, herkesle mücadele ediyoruz. Eski Belediye Başkanı İsmail Ok döneminde yapılan saha şimdi bize çok görülüyor" diye konuştu.

Hilmi DUYAR - DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ