MENÜ

Balıkesirspor 0-1 Torku Konyaspor

Torku Konyaspor, lige ağırlığını koymaya başladı. Geçen hafta Eskişehir'i deviren Aykut Kocaman'ın takımı dün de deplasmanda Balıkesir'i yıktı, 23 puana çıktı. Ev sahibi ise 13 puanda kaldı, dipten kurtulamadı.

Balıkesirspor 0-1 Torku Konyaspor

Farklı bir açıdan bakmak istiyorum müsabakaya. Balıkesirspor yükselen performansını, Konya karşısında da sürdürse, şehirde büyük ümit oluşacak. Konuk teknik, taktik açıdan ne yaptıysa, Balıkesirspor da aynısını yaptı. Üretim nerede sakata girdi peki? Gol bölgelerinde! Konya'nın attığı golün kahramanı İnceman, North Fish kültüründe yetişmiş biri ve o beslenmenin de neticesi 78'de tabelayı Konya lehine değiştirdi. Balıkesir futbolcuları keşkek, hamur işi, kırmızı et yerine balık, limon, yeşil ağırlıklı beslenmeyi tercih etse düşünce, kavrama, gol kazanma meselesi etkin olabilirdi belki.

Devrim şart

Kara şanzuman BMC'nin, F1 vitesli otomobil karşısındaki hali neyse, maalesef ligdeki hal de o! Sahada gerekli çabukluk ve gücü örnekleyemezsen geride kalırsın. Türk futbolunun kalkınması için beslenme devrimi şart! Türkiye TD'sine sesleniyorum; stadı ters yüz etme kebabını boş ver; kimyon tohumu, zerdeçal, sarımsak, curcuminli doğal besinlerin çocuklara verilmesine bak! 78'de Kokalovic başlattı, Uğur tamamladı: 0-1. 86'da Vargas'ın attığı bir gol var, Greko-Romen'den bihaber düdük burada nasıl uzman oluverdi çözemedim valla! Balıkesir avantajı kullanamadı ama beslenme ve hakem dahil konuşulacak çok şey var!

90+ Oğuz Dizer

Haberin Devamı
YORUM YAZ