MENÜ

Feyenoord'dan Dirk Kuyt'a resmi teklif

Ligin zirvesindeki kader maçlarından biri olan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesi Dirk Kuyt'a resmi teklif geldi.

Feyenoord'dan Dirk Kuyt'a resmi teklif

Fenerbahçe'nin en istikrarlı isimlerinden biri olan Dirk Kuyt'a zorlu Trabzonspor maçı öncesi resmi transfer teklifi geldi. Sarı-Lacivertli ekiple sözleşmesi sezon sonuna bitecek olan Hollandalı yıldız, ülkesinden çok cazip bir öneri aldı. Hollanda basınında De Telegraaf'ın da verdiği habere göre Feyenoord, Dirk Kuyt'a 1 yıllık mukavele teklif etti. Hollandalıra, Kuyt'ın menajeri Rob Jansen'e, "Dirk'le 2015-2016 sezonunda çalışmak istiyoruz" teklifi yaptı.

'Mart'tan sonra görüşelim'

Menajerinin kendisine ilettiği teklife ise Kuyt şimdilik olumsuz yanıt verdi. Hollandalı futbolcu, Feyenoord'a gönderdiği haberde, "Çok zorlu bir sürece girdik. Önce Trabzonspor maçı, sonrasında ise çok zorlu mücadelelerimiz var. Şu an bu teklifi düşünecek durumda değilim. Mart ayından sonra gelen diğer teklifleri de değerlendirerek, önümüzdeki sezonla ilgili kararımı vereceğim" ifadelerini kullandı.

18 maçta da oynadı

2012-2013 sezonu başında İngiliz ekibi Liverpool'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Dirk Kuyt, Sarı-Lacivertli ekibin vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelmişti. Bu süreçte Hollanda Milli Takımı'ndan da düzenli olarak davet alan 35 yaşındaki futbolcu, 2014 Dünya Kupası Finalleri'nde de Hollanda Milli Takımı forması ile boy göstermişti. Fenerbahçe'den sözleşme uzatma konusunda henüz teklif almayan Kuyt, bu sezon Süper Lig'de 18 maça çıkıp, 6 gol, 2 asistlik bir performansla Fenerbahçe'ye skor katkısı yapmıştı.

Mehmet Demircan

Haberin Devamı
YORUM YAZ