MENÜ

Fernandao pazarlığı

FANATİK, Fernandao transferinde yakın takibe devam ediyor. Dün Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı görüşmeden olumlu sonuç alan menacer Kuhlmann, akşam saatlerinde hem Bursaspor'la hem de Brezilyalı yıldızla konuşmak üzere Bursa'ya geçti.

Fernandao pazarlığı

Gelecek sezonun ilk transfer bombasını Fernandao ile patlatmak isteyen Galatasaray, Brezilyalı golcünün menaceri Wolfgang Kuhlmann’ı İstanbul’a davet etmişti. FANATİK, bu süreci yakından takip ediyor. Sambacı’nın resmi menaceri Eduardo Uram’la birlikte çalışan Kuhlmann, dün Galatasaraylı idarecilerle yaptığı görüşmeden olumlu sonuçla ayrıldı. Kuhlmann, bu görüşmenin ardından bu kez de hem Bursaspor’la hem de Fernandao ile konuşmak üzere Bursa’ya geçti. Tarafların bugün bir araya gelmeleri bekleniyor. Dolayısıyla Galatasaray cephesi şimdilik beklemeye geçecek. Çünkü oyuncunun satın alma opsiyonu Bursa’da bulunuyor.

Menaceri, Bursa’ya kızgın

Menacer Kuhlmann da durumun farkında olduğundan, fiyat yükseltmek adına elinden geleni yapacak. Bu yüzden, Yeşil-Beyazlılar’dan da bir fiyat almaya çalışacak. Sezon sonuna kadar Bursa’da kiralık olarak forma giyecek olan Fernandao, Galatasaray’da oynama fikrine çok sıcak bakıyor. Wolfgang Kuhlmann ise Fernandao’yu Bursa’ya getirdiği dönemde parasını alamadığı için Yeşil-Beyazlı kulübe kızgın. Tüm bu gelişmeler, her ne kadar opsiyon Bursa’da olsa da, Galatasaray’ı görüşmelerde 1 adım öne geçiriyor. Sambacı’nın kulübü Atletico Paranaense cephesi ise Fernandao transferinden en az 4 milyon Euro gelir elde etmeyi planlıyor.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ