MENÜ

Fatih Terim: Beni 1 milyon kişi aradı

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal ve gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın “haberleşmenin gizliliği ihlal” ettikleri iddiasıyla yargılandıkları davada şikâyetçi Teknik Direktör Fatih Terim ifade verdi.

Fatih Terim: Beni 1 milyon kişi aradı

İstanbul 28. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya Fatih Terim avukatı Rezzan Epözdemir ile katıldı. 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan sanıklar Aysal ve Kütahyalı duruşmaya katılmadı. Kimlik tespitinin ardından Terim şikâyetiyle ilgili olarak, “Televizyonda futbol kritikleri yapıyorum ve eleştiriye de açığım. Ancak hakkımda ağır hakaretler var. Hem Twitter’da hem de televizyonda aslı olmayan iddialarla özel telefon numaram paylaşıldı. Rasim Ozan Kütahyalı tarafından özel telefon numaram gösterildi. Bana ait numara konuşmacının arkasındaki panoda dakikalarca durdu. Ertesi gün bu görüntü gazetelerde yayınlandı. Bu yayının ardından bugüne kadar beni 1 milyonun üzerinde kişi aradı. Gece gündüz rahatsız ediliyorum. Maçlarda dahi aranıyorum. Sanıkların her ikisinden de şikayetçiyim” dedi.

Duruşma ertelendi

Talep ve beyanların alınmasının ardından mahkeme, Kütahyalı ve Aysal hakkında zorla getirme emri çıkarılmasına karar verdi. Mahkeme ara kararında “Her ne kadar Aysal’ın istinabe yoluyla ifadesinin alınması istenmişse de yurt içi ikamet adresi olduğu ve Türkiye’ye giriş çıkış yaptığı basın haberlerinden anlaşılmaktadır. Günsüz olarak hazır bulunduğunda dinlenilecektir. Bu nedenle Aysal’a bu durum avukatlarınca telefonla bildirilsin” denildi. Duruşma 30 Nisan 2015 tarihine ertelendi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ