MENÜ

Bursaspor PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu, (TFF) Bursaspor'u saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti. Ayrıca Yeşil-Beyazlı idareci Adil Cenkçiler 'sportmenliğe aykırı hareket' nedeniyle kurula gönderildiği bilidirildi.

Bursaspor PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’u Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk etti. TFF’den yapılan açıklamada, Bursaspor’un saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK’ya sevk edildiği bildirildi. Bursaspor idarecisi Adil Cenkçiler ile Torku Konyaspor idarecisi Seyit İçgül’ün de "sportmenliğe aykırı hareket" nedeniyle kurula gönderildiği belirtildi. Hukuk müşavirliğinin, Bayburt Grup İl Özel İdare ile Cizrespor’u da PFDK’ya sevk ettiği kaydedildi.

1,5 saat çalıştılar

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası’nda grubunun son maçını dün yapan Bursaspor, ara vermeden Spor Toto Süper Lig’de sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına başladı. Özlüce Tesisleri’nde, Teknik Direktör Şenol Güneş gözetiminde yaklaşık 1,5 saat süren idmanda Yeşil-Beyazlı futbolcular ilk olarak ısınma hareketleri yaptı. Centone Karagümrük ile dün yapılan kupa maçında forma giyen oyuncular, koşuların ardından havuz ve salonda çalıştı. Diğer futbolcular ise pas ve şut çalışmaları gerçekleştirdi. Kupa maçında sakatlanan Enes Ünal, Şamil Çinaz, Bakaye Traore, Şener Özbayraklı ve Emre Taşdemir, antrenmanda yer almadı. Tedavilerine başlanan bu oyuncuların Gençlerbirliği müsabakasında oynayıp oynayamayacağı, maç saatinde netlik kazanacak.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ