MENÜ

Dzeko'nun menajerinden Galatasaray açıklaması

FANATİK, ara transfer döneminin en çok sorulan sorusunu, Edin Dzeko'nun menajeri İrfan Radzepagic'e yöneltti: "Türkiye'de her gün Dzeko hakkında bir sürü haber çıktığını biliyorum ama şu ana kadar Fenerbahçe ile temasımız olmadı. Tabii bu sözlerim tamamen şu ana kadar olanlarla ilgili. Hayat bu... Dzeko 3-4 yıl daha üst düzey liglerde oynamak istese de gelecekte ne olacağını kimse bilemez."

Dzeko'nun menajerinden Galatasaray açıklaması

İngiliz basını tarafından ortaya atılan, “Fenerbahçe, Dzeko’yu Manchester City’den kiralamak istiyor” haberi gündeme bomba gibi düşeli neredeyse 1 ay oldu. İşte bu 1 aylık sürede de Dzeko haberleri manşetlerden hiç eksik olmadı. Herkes konuştu, yorum yaptı ama konunun muhatapları sustu! Ne Dzeko, ne de Fenerbahçe cephesinden açıklama ya da yalanlama vardı.

'İlk kez size konuşuyorum'

Dzeko’nun menaceri İrfan Radzepagic, “İlk kez size konuşuyorum” diyerek bu duruma son verdi. Radzepagic, “Türkiye’de Dzeko hakkında her gün bir sürü haber çıktığını biliyorum ama şu ana kadar Fenerbahçe ile temasa geçmedik. Kesinlikle ama kesinlikle bir görüşmemiz olmadı” ifadesini kullandı.

'Galatasaray ile görüştük'

Roberto Mancini döneminde 28 yaşındaki golcünün Galatasaray’a transferi için Sarı-Kırmızılı yetkililerle görüştüklerini açıklayan Karadağlı menacer, şunları söyledi: “Konuşuldu ama herhangi bir yol alınamadı. Fenerbahçe ise şu ana kadar devreye girmedi. Yazılanlar, konuşulanlar bizi hiç ilgilendirmiyor. Tabii bu sözlerim yanlış anlaşılmasın, tamamen şu ana kadar olanlarla ilgili. Hayat bu, Dzeko 3-4 yıl daha üst düzey liglerde oynamak istese de gelecekte ne olacağını kimse bilemez. Fenerbahçe Başkanı’nın Dzeko hakkında Boliç’ten bilgi alması, sorması bana gayet normal geldi. Sonuçta onun vatandaşı. Aralarında geçen görüşme hakkında bilgimiz olmadı.”

M. Çağrı Davran - Ö. Necati Albayrak



Fenerbahçe'de Alper Potuk depremi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ