MENÜ

Antalya'da Mandıralı mazeret istemiyor

PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor'un teknik direktörü Hami Mandıralı, ligin 19'uncu haftasında yapacakları Şanlıurfaspor maçıyla ilgili olarak "Puan kaybetme lüksümüz yok" dedi.

Antalya'da Mandıralı mazeret istemiyor

Geçtiğimiz hafta sahasında Karşıyaka ile 2-2 berabere kalan Antalyaspor, zorlu Şanlıurfa deplasmanından galibiyetle dönüp, yaşadığı kayıbı telafi etmeyi hedefliyor. Kırmızı-Beyazlılar, Güneydoğu temsilcisiyle oynayacağı maçın hazırlıklarına Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde sürdürdü. İdman öncesi yardımcıları ve öğrencileriyle bir toplantı yapan Mandıralı, 3 puandan başka bir bonuç düşünmemelerini söyledi. Daha sonra düz koşu yapan futbolcular, antrenmanda kısa pas, orta ve şut çalışması yaptı. Çift kale maçla sona eren antrenmana sakatlığı bulunan Lamine Diarra hariç tüm futbolcular katıldı.

Defansa uyarı geldi
İdman sonunda da gazetecilere açıklamalrda bulunan Mandıralı Karşıyaka maçında alınan beraberlikle şampiyonluk kredisinden 2 puan daha yediklerini dile getirdi. "Karşıyaka maçında attığımız goller hazırlanışı bakımında çok güzel goller. Ama yediğimiz goller var. Takım olarak verdiğimiz emeğin karşılığını alamıyoruz. Eksikliklerimizi gidereceğiz. Mazeretlere sığınmadan çalışacağız ve sorunlarımızı çözeceğiz" diyen Mandıralı, "Önümüzde Şanlıurfaspor maçı var. Zorlu bir maç. Ama bizim takım deplasmanda da iyi oynuyor. İyi kontra ataklarımız var. Seviyemizi biraz daha yükselterek oynarsak galip geliriz. Takım olarak galip geleceğimize inanıyoruz. Puan kaybetme lüksümüz yok. Antalyaspor güçlü bir takım. Oyuncu kadromuz kendisine yakışanı yaparsa galip geliriz" yorumunu yaptı. Defansta daha dikkatli olmaları gerektiğini ifade eden Mandıralı, sakatlığı dolayısıyla kadroda yer alamayan Diarra’nın gücüne ve oyunculuğuna ihtiyaç duyduklarını kaydetti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ