MENÜ

Abdullah Avcı: Risk aldığımız sırada gol yedik

İstanbul Başakşehir-Kardemir Karabükspor maçı sonrası iki tarafın hocaları açıklamalar yaptı.

Abdullah Avcı: Risk aldığımız sırada gol yedik

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası’nda Kardemir Karabükspor karşısında gol için yüklendikleri bölümlerde, yedikleri golle mağlup olduklarını söyledi.

Avcı, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, iki takımın da gruptan çıkmayı daha önce garantilediğini ve liderlik için sahaya çıktığını belirterek, rakiplerinin mücadeleyi kazandığını anlattı. Maçın ilk 20 dakikasında topun daha çok Kardemir Karabükspor’da kaldığını vurgulayan Abdullah Avcı, "Daha sonra adım adım oyuna girdik. Doğru koşullarla golü bulduk ve öne geçtik. İkinci yarı dengeli gidiyordu. Alışkın olmadığımız yerden, gol yedik. Sayılmayan bir golümüz vardı. Her türlü organizasyonu denedik. Gol için riskleri aldık ancak hücum yaptığımız sırada, golü yedik ve mağlup olduk" diye konuştu.

Tolunay Kafkas: Geriden gelip kazanmak sevindirici

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise geriden gelip maçı kazandıklarını söyledi. Kafkas, gruptan çıkmanın kendileri için önemli olduğunu ve lider olarak saha avantajı yakaladıklarını kaydetti. C Grubu’nun lideri Bursaspor ile bir üst turda eşleşmeyi istemediklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Gerçeği söylemek gerekirse Bursaspor ile eşleşmek istemiyoruz. İçeride oynamak istiyorduk. Diğer grubun ikincisiyle eşleşeceğiz. Saha avantajı bizde olacak. Maç atmosferi olmamasından dolayı oyunun temposu düşüktü. İyi oyun ortaya koyamadık ancak 1-0 geriden gelip 2-1 kazanmak sevindirici" ifadelerini kullandı.
İstanbul Başakşehir 1-2 Kardemir Karabükspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ