MENÜ

Son söz Emre Çolak'tan

82'deki penaltıda taraftarlar, Melo ya da Sneijder'in topun başına geçmesini beklerken kritik anda beyaz noktaya Emre Çolak gitti. Nefeslerin tutulduğu anda korkusuzca vuruş yapan genç oyuncu, topla kaleciyi ayrı köşelere gönderdi.

Son söz Emre Çolak'tan

Çaykur Rizespor maçında sarı kart gören Selçuk İnan cezalı duruma düşmüştü. Hamza Hamzaoğlu, dün akşam kaptanın yokluğunda Emre Çolak’a Felipe Melo’nun yanında görev verdi. Daha çok forvetin arkasında ya da kanatta oynamaya alışık olan 24 yaşındaki oyuncu, Selçuk’un yokluğunu aratmamak için elinden geleni yaptı. Yekta Kurtuluş'un oyuna girmesinin ardından ise daha önde oynamaya başladı. Bu dakikadan sonra Emre, bütün hünerlerini sergilemeye başladı.

İlk kez penaltı kullandı

Karşılaşmanın son anlarında kazanılan penaltıda Emre, kendisine sonuna kadar güvendi. Hamza hoca Wesley Sneijder ve Melo’nun sahada olmasına rağmen beyaz noktaya Emre Çolak’ın gitmesine onay verdi. Büyük bir kararlılıkla topun başına gelen yıldız oyuncu, kaleciyle topu ayrı köşelere göndererek, 1 puanı getirdi. Deneyimli isim böylelikle Galatasaray formasıyla ilk kez bir lig maçında penaltı kullanmış oldu.

Emre ‘dalya’ dedi

Lig kariyerindeki 100. maçına çıkan Emre, 8. kez gol sevinci yaşadı. Penaltıyı kullanmasındaki hikayeyi de anlatan tecrübeli futbolcu, “Melo geldi ‘atmak istiyorum izin verirsen’ dedim. Hocam da izin verdi, Melo da. Hocamın güvenini boşa çıkartmadığım için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ