MENÜ

Orduspor'dan kamuoyuna duyuru

PTT 1. Lig'de puan cetvelinin dibine demir atan Orduspor'da başkan Nedim Türkmen'in TV 52'ye verdiği röportajın kaldırılmasına tepki gösterdi.

Orduspor'dan kamuoyuna duyuru

"Kulüp Başkanımız Dr. Nedim Türkmen’in 30 Ocak 2015 Cuma günü TV 52’de Ozan Gürhan Karahan’ın sunduğu Gündem Özel programında gündeme dair belgelerle yaptığı açıklamalarda tüm sorulara cevap vermiş ve çok önemli noktalara değinmiştir. Sayın Başkanımız Dr. Nedim Türkmen’in açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken, bazı gizli güçlerin tepkisini çekmiş ve kamuoyunda daha fazla yankı bulmasını engellemek adına programın kaydına erişimi engellemişlerdir. Programın yayıncısı olan TV 52 ’nin resmi internet sitesi ve sosyal paylaşım sitelerindeki program kaydı malum güçler tarafından kaldırtılmış, Orduspor sevdalısı taraftarlarımızın aydınlanması engellenmeye çalışılmıştır.

'Yıpratamazlar'

Sayın Başkanımız Dr. Nedim Türkmen’in yaptığı açıklamalar malum güçleri o kadar çok rahatsız etmiş olacak ki programın ardından aydınlattığı konularla ilgili taraftarlarımızın ve camiamızın bilgilendirildiği ve her konunun belgeleriyle ortaya açıkça konduğu bu söyleşinin daha fazla izlenmemesi ve Orduspor’u daha da çok yalnızlaştırma istek ve hırsları malum olaya sebebiyet vermiştir. Orduspor Kulübü Camiası, bu tür saldırılara karşı sessiz ve tepkisiz kalmayacaktır. Unutulmasın ki bu büyük camia tüm Ordu şehrinin en önemli simgesi ve sevdasıdır. Bazı çıkarlar uğruna Orduspor Kulübü ’nü yıpratma ve bitirme çalışmalarına en sert şekilde tepkimiz sürecektir. Bu tür olayların yaşanacağını ön görülmüş ve yapılan söyleşinin tamamı yayıncı kuruluşun kaydı haricinde tarafımızca da kaydedilmiştir. En kısa zaman içerisinde resmi internet sitemize de bir saldırı yapılmadığı takdirde yayımlanacaktır. Yaşanan bu olayları, Orduspor Camiasının büyük taraftarlarının ve kamuoyunun dikkatine sunuyoruz."

Orduspor Kulübü

Haberin Devamı
YORUM YAZ