MENÜ

I love you Demba Ba

Kara Kartal'ın yıldızı Demba Ba, Ankara'da üst üste çıktığı ikinci lig maçını da boş geçmedi. Başkent'te skor 1-1'ken sahneye çıkan Ba, ilginç bir gole imzasını attı. Kimi , 'Sırtıyla', kimi ise 'Beliyle' vurdu yorumunu yaptı.

I love you Demba Ba

Beşiktaş’ın yıldızı Demba Ba, şovuna devam ediyor. Siyah-Beyazlılar’ın golcüsü, 2-1 kazanılan Mersin İdman Yurdu mücadelesinde takımına galibiyeti getiren golü atmayı başardı. Süper Lig’in ikinci devresindeki ilk maçında Gençlerbirliği’ni 2-0 yenen Kara Kartal’da Ba, fileleri 1 kez havalandırmıştı. O zaman Başkent’te konuk ekibin oyuncusu olarak bulunan Senegalli forvet, bu kez ev sahibi olarak çıktıkları Mersin sınavında 3 puanı getiren golü, bir hayli ilginç şekilde attı. Olcay Şahan’ın pasında topla ceza sahasında buluşan Ba’nın vuruşunda kaleci Nikolay Mihaylov’un kurtardığı top, yere düşen tecrübeli futbolcuya doğru çarparak, filelerle buluştu. Böylece Beşiktaş’ın golcüsü, Süper Lig’de 10 kez rakip ağları sarsmayı başardı.

Rekora çok az kaldı

Toplamda 19 gole ulaşan Ba, bir sezonda en çok gol attığı sezonu da egale etmeyi başardı. Ba, daha önce 2011-12 sezonunda Newcastle United formasıyla 16, 2012-13 sezonunda Newcastle United ve Chelsea formalarıyla toplamda 19 gol kaydetmişti. 29 yaşındaki forvet, bir gol daha atması halinde ise kariyer rekorunu kırma şansını elde edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ