MENÜ

Süper Lig'de Fernandao ve Volkan Şen fırtınası!

Türk Telekom Arena'da Galatasaray karşısında Bursasspor'u 2-1 öne geçiren golü atan Fernandao, ligde üst üste 7. maçında da gol atarak serisini devam ettirdi. Aslan'a zor anlar yaşatan Volkan Şen de bu sezon Süper Lig'deki 7. golünü kaydetti.

Süper Lig'de Fernandao ve Volkan Şen fırtınası!

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de Fernandao fırtınası esiyor. Galatasaray maçında da ağları havalandıran ve 12 gole ulaşıp gol krallığı yarışında Trabzonsporlu Oscar Cardozo'yu yakalayan Brezilyalı golcü futbolcu, ligin son 3 sezonunda üst üste 7 maçta da gol atmayı başaran ilk oyuncu oldu. Daha önce 2011-2012 sezonunda Burak Yılmaz, Trabzonspor formasıyla benzer bir seriye imza atarak, üst üste 7 maçta fileleri havalandırmış ve takımına büyük katkı sağlamıştı.

Volkan Şen Arena'ya damgasını vurdu


Sarı Kırmızılılar'ın ağlarına gol gönderen diğer bir futbolcu da Volkan Şen oldu. Türk Telekom Arena'da Bursaspor'un ilk golünü kaydeden Volkan Şen ise Şenol Güneş yönetiminde ligdeki yükselişini sürdüren Bursaspor'da bu sezonki gol sayısını 7'ye çıkardı. 27 yaşındaki futbolcu, henüz ikinci yarının ilk haftası olmasına karşın, lig kariyerindeki en golcü sezonuna ulaşmış oldu. Bursaspor’un 2019-2010’daki unutulmaz şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Volkan Şen devamında beklenen patlamayı yapamamıştı. 2 yıl süren Trabzon macerasının ardından geçen sezon yeniden yuvaya dönen başarılı futbolcu, Şenol Güneş idaresinde deyim yerindeyse küllerinden doğdu. 2009-2010’da 6 gol 4 asist yapan Volkan, bu sezon ise dün akşamla beraber forma giydiği 17 maçta 7 gol 8 asistle kariyerinin en iyi istatistiğini yakaladı. Bursa’nın yakaladığı müthiş çıkışta önemli rol üstlenen Volkan’ın bu denli dikkat çekmesindeki nedenlerinden biri de yalnızca Anadolu takımlarına değil 4 büyüklere karşı ortaya koyduğu performanstı. Çünkü Volkan bu sezon takımının Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’la oynadığı maçlarda ağları sarsmayı başardı. Asist kralı oldu Arena’da geriye düşen takımını attığı klas golle ateşleyen 27 yaşındaki futbolcu, Fernandao’ya attırdığı golle de asist krallığında zirveye çıktı. ‘Tam gecenin yıldızı oldu’ derken 81’de Sneijder’in kullandığı frikikte topa elle dokunan Volkan, penaltıya neden oldu, takımını da 10 kişi bıraktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ