MENÜ

Rıza Çalımbay: Beklemediğimiz anda golü yedik

Mersin İdman Yurdu'nun hocası Rıza Çalımbay, Beşiktaş yenilgisi sonrası açıklamalar yaptı.

Rıza Çalımbay: Beklemediğimiz anda golü yedik

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş'a 2-1 yenilen Mersin İdman Yurdu'nun teknik direktörü Rıza Çalımbay, açıklamalarda bulundu.

Ankara'daki müsabakanın ardından basın toplantısında konuşan Çalımbay, güzel bir maç olduğunu, iki takımın da kazanmak için oynadığını belirterek, "Beşiktaş’a karşı ne yapmamız gerekiyorsa, ilk yarı yaptık. Dikkat etmemiz gereken şeylerden goller yedik" dedi. Deneyimli hoca, Siyah-Beyazlılar'ın iyi ve oyunun kaderini değiştirecek isimlere sahip olduğunu vurgulayarak, "İkinci yarı yaptığımız taktik ve oyuncu değişikliklerinden sonra golü bulduk. Beklemediğimiz ve her şeyi oturttuğumuz anda gol yedik. Beşiktaş’a boşluk verirsen gol yersin" değerlendirmesinde bulundu.

'Ligi iyi yerde bitireceğiz'


Son 5 maçın 4’ünü deplasmanda Fenerbahçe, Galatasaray, İstanbul Başakşehir ve Beşiktaş ile oynadıklarını hatırlatan Çalımbay, "Artık sahamıza dönüyoruz. Oynadığımız maçlardan ders almamız gerekiyor. Transfer yasağı nedeniyle oyuncu takviyesi yapamadık. Kafamda birkaç isim vardı. Buraya takviye yapabilseydik, maçı kurtaracak oyuncu alabilseydik her şey farklı olacaktı. Yapacak bir şey yok, bu kadroyla yolumuza devam edeceğiz. Oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum, ligi iyi bir yerde bitireceğiz" şeklinde konuştu.
Beşiktaş 2-1 Mersin İdman Yurdu

Haberin Devamı
YORUM YAZ