MENÜ

İlhan Cavcav'dan Gosso'ya sert tepki

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, "Bugün Gosso takımı katletti. Buna da hakem elinden geldiği kadar yardımcı oldu" dedi.

İlhan Cavcav'dan Gosso'ya sert tepki

Cavcav, 2-0 kaybedilen Çaykur Rizespor maçının ardından Ankara 19 Mayıs Stadı'ndan çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı.

Spor Toto Süper Lig'in en centilmen takımlarından Gençlerbirliği'nde 3 oyuncunun kırmızı kart gördüğünün sorulması üzerine Cavcav, "Ben uzun yıllar futbolun içindeyim, bir maçta 3 kırmızı kartı ilk defa gördüm. Hakemi canı gönülden kutluyorum. Allah böyle hakemleri Türk futbolunun başından eksik etmesin. Türk futbolu böyle hakemlerle bir yerlere gelir" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği'nin futbol eksiği olduğuna dikkat çeken Cavcav, "Ama bu maçta en büyük suçlu 2-0 mağlup olmamız değil Gosso'nun hakeme itirazdan aldığı kırmızı karttır. Onun da cezası 50 bin eurodur. 50 bin değil isterse 550 bin ceza ver bir şey ifade etmiyor. Bana göre bugün Gosso takımı katletti. Buna da hakem elinden geldiği kadar yardımcı oldu. Hakemi kutluyorum" dedi.

CAVCAV'DAN TRANSFER MÜJDESİ

Cavcav, devre arası transfer çalışmalarına ilişkin de açıklama yaptı. Gençlerbirliği taraftarlarına transfer müjdesi veren Cavcav, "Bir oyuncu aldık. Bugün geldi. Moestafa El Kabir, forvet oyuncusu. Onu kadromuza katıyoruz. Orduspor'dan aldığımız bir oyuncu var. 28 Ocak'ta gelecekti ama maalesef kuraya kalmışlar. Yarın akşama kadar gelebilirse kadromuza katarız" diye konuştu.

PİLATES AÇIKLAMASI

"Pilates yaparken verdiğiniz fotoğraf sosyal medyada gündem yarattı ve çok eleştirldi. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna ise Cavcav, "Spor yapmak herkesin yapması gereken bir olay. Ben de yürüyemediğimi için pilates bana iyi geliyor. Pilates hocam Mutlu ile spora devam ediyorum" karşılığını verdi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ