MENÜ

Hamza Hamzaoğlu'ndan büyük sürpriz!

Bursaspor'u ağırlayan Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu sakatlandı, oyuna devam edemedi. Sarı-Kırmızılılar'ın hocası Hamza Hamzaoğlu ise sürpriz bir hamleye imza attı.

Hamza Hamzaoğlu'ndan büyük sürpriz!

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Galatasaray-Bursaspor maçında, ev sahibi takım teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu büyük bir sürprize imza attı. Sarı-Kırmızılı takımda deneyimli futbolcu Sabri Sarıoğlu, maçın ilk yarısında girdiği bir pozisyonda talihsiz bir şekilde sakatlandı. Oyuna devam edemeyeceğini kulübeye ileten Sabri'nin yerine Cim Bom'un hocası Hamzaoğlu, sürpriz bir ismi sahaya sürdü. Başarılı teknik adam, yedekler arasında Tarık Çamdal, Yekta Kurtuluş, Bruma ve Yasin Öztekin gibi isimler varken, cesur bir karar aldı, müsabakanın 38'nci dakikasında genç futbolcu Sinan Gümüş'e şans tanıdı.

Taşlar yerinden oynadı

Bu hamlenin ardından Galatasaray'da sağ bekte oynayan Sabri'nin yerine Koray Günter geçerken, stoper ikilisi Aurelien Chedjou ve Hakan Balta'dan oluştu. Sağ kanata Sinan geçerken, Olcan Adın ise sol tarafa geçti. Maça sol açıkta başlayan Alex Telles ise sol beke döndü.

FOTOĞRAF: MURAT AKBAŞ
Herkes onu konuşuyor: Sinan Gümüş

Haberin Devamı
YORUM YAZ