MENÜ

Hamza Hamzaoğlu: Penaltıyı Sneijder atsın istedim

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor maçı sonrası çarpıcı ifadeler kullandı.

Hamza Hamzaoğlu: Penaltıyı Sneijder atsın istedim

Spor Toto Süper Lig'in 18'nci haftasında sahasında Bursaspor ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu, müsabakanın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Türk Telekom Arena'daki kritik karşılaşma sonrası basın mensuplarının karşısına geçen Sarı-Kırmızılılar'ın hocası Hamzaoğlu, "Tabii ki kendi sahamızda galip gelmek istiyorduk. Her ne kadar 2-1'lik mağlubiyetten geri gelmek bizi rahatlatsa da 3 puanı alan taraf biz olmalıydık. İnanıyorum ki telafisi olacaktır. Bursaspor çok iyi bir takım, ligin kalanında bu grafiklerini sürdüreceklerdir. İnancımızdan kaybettiğimiz bir şey yok. Yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

'Volkan üzülmesin istedim'

Misafir ekibin yıldız ismi Volkan Şen'in penaltıya sebep olup kırmızı kart gördüğü pozisyon sonrası yaşananlara değinen Cim Bom'un teknik patronu, "Volkan, A Milli Takım'dan tanıdığım bir oyuncu, fakat öyle olmasa bile yine yapardım. Üzülmesin diye destek olmak istedim. O anda bir refleks oldu, golü yememe istediğinden kaynaklandı. Zamanında bizim de başımıza böyle şeyler gelmiştir. Futbolun içinde böyle şeyler var" dedi.

'Emre de iyi penaltı atar'

Galatasaray'a beraberliği getiren penaltıyı Emre Çolak'ın yerine Wesley Sneijder'in kullanmasını istediğini itiraf eden Hamza Hamzaoğlu, "Penaltıyı Wesley atsın istedim. Baktım ki uzak duruyor. Kenardan haber de gönderdim. Fakat o bölgeye Emre hareketlendi, biz de bir sakınca görmedik. Kendisine inanan oyuncu her zaman penaltı atabilir. Sonuçta Emre de iyi penaltı atıyor" ifadelerini kullandı.
Hamza Hamzaoğlu'ndan büyük sürpriz!

Haberin Devamı
YORUM YAZ