MENÜ

Gel bakalım Trabzon

Kupada salı günü Bayburt maçı var. Ancak akıllar önümüzdeki hafta oynanacak Trabzon mücadelesinde. Bu zorlu maç öncesi sınırdaki Kuyt ve Caner kart görmedi. Sakatlıkları bulunan Emre ve Meireles'in de dönmesi bekleniyor

Gel bakalım Trabzon

Zorlu Karabükspor engelini kayıpsız geçen Fenerbahçe’nin bir sonraki sınavı kupada Bayburt ile... Ancak herkesin aklı fikri önümüzdeki cumartesi Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Trabzonspor ile oynanacak lig maçında. Bu mücadele, sezonun ikinci yarısında Sarı-Lacivertliler adına en kritik sınavlardan biri olacak. İsmail Kartal’ın en büyük arzısı, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’yi şampiyon yapan Ersun Yanal’ın çalıştırdığı güçlü rakibi karşısına tam kadro çıkmak. Kartal’ın bu arzusu büyük ihtimalle gerçekleşecek.

Ceza sınırında bulunan Dirk Kuyt ve Caner Erkin, dünü kart görmeden atlattı. İki yıldız da zorlu maç öncesi cezalı duruma düşmedi. Sarı-Lacivertliler’de şu anda iki önemli sakat var. Emre Belözoğlu ve Raul Meireles, Karabük’e götürülmemişti. İsmail Kartal orta sahadaki iki öğrencisinin de Trabzonspor maçına yetiştirilmesini istedi. Hafta içerisinde Emre ve Meireles’in sakatlıkları nüksetmezse, iki yıldızın da Trabzonspor karşısında sahada olmaları bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ