MENÜ

Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ligde zirveyi kovalayan Beşiktaş, bugün Ankara'da Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacak. Maç öncesinde bütün planlarını galibiyet üzerine yapan Kara Kartal'da, takımın en önemli kozu Senegalli gol makinesi Demba Ba olacak.

Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon bütün planlarını şampiyonluk üzerine yapan Siyah-Beyazlılar, 18. hafta mücadelesinde bugün, Mersin İdmanyurdu’yla karşılaşacak. Vodafone Arena’daki yapım çalışmalarının sürmesi nedeniyle rakibini, Osmanlıspor’la yaptığı özel anlaşma doğrultusunda Osmanlı Stadı’nda ağırlayacak olan Beşiktaş, rakibini devirip zirve yürüyüşünü sürdürmenin peşinde. Sezonun ikinci yarısına Gençlerbirliği galibiyetiyle başlayan ve Türkiye Kupası’nda da Adana Demir’in ardından Sarıyer’i de deviren Kara Kartal, çıkışını sürdürmek için çalışacak.

Tolgay ilk 11’de

Ara transfer döneminde Almanya Bundesliga ekibi Hamburg’tan takıma kazandırılan Tolgay Arslan, bu akşam ilk 11’de sahaya çıkacak. Atiba’nın sakatlığının bulunması sebebiyle formayı erkenden kapan 24 yaşındaki futbolcu, Türkiye Kupası’nda Sarıyer maçında gösterdiği performansı tekrarlayıp Siyah-Beyazlı formayla rakip fileleri havalandırmak için sahada olacak. Orta alanda; Gökhan Töre, Olcay Şahan ve Jose Sosa’nın ofansif özelliğini kullanarak rakibi zorlamayı düşünen teknik direktör Slaven Bilic, Senegalli yıldız Demba Ba’nın atacağı gollerle 3 puanı kazanmayı planlıyor.

Beşiktaş'ta 4 eksik var

Siyah-Beyazlılar’ın Mersin İdmanyurdu’yla bugün oynayacağı karşılaşmada, 4 isim takımını yalnız bırakacak. Kara Kartal’da; dün bireysel çalışma yapan Çek savunmacı Tomas Sivok ile deneyimli futbolcu Mustafa Pektemek’e ek olarak; kasığında ağrı bulunan Atiba ve topuğundaki problemi tam olarak geçmeyen Cenk Tosun bugün forma giyemeyecek.

Mersin'de 3 isim yok

Ligde bugün zorlu mücadelede Beşiktaş’a konuk olacak Mersin İdmanyurdu’nda, sakatlıkları bulunan Oktay Delibalta ile Pedriel, bu mücadelenin kadrosuna dahil edilmedi. Öte yandan geçen haftadan kart cezası bulunan Khalili de Kırmızı-Lacivertliler’de bugün görev yapamayacak.

Muhtemel 11'ler;

Beşiktaş: Tolga, ramon Motta, Ersan Gülüm, Pedro Franco, Serdar Kurtuluş, Tolgay Arslan, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Jose Sosa, Gökhan Töre, Demba Ba

Mersin İdmanyurdu: Nihat, Vederson, Servet çetin, Mitrovic, Güven, Nakoulma, Mehmet Taş, Tita, Murat Ceylan, Sadiku, Marko

Stat: Osmanlı Stadı

Saat: 16.00

Yayın: Lig TV

Hakem: Mete Kalkavan

Haberin Devamı
YORUM YAZ