MENÜ

Aykut Kocaman'dan transfer müjdesi

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Eskişehirspor galibiyetini değerlendirdi, ayrıca transfer müjdesi verdi.

Aykut Kocaman'dan transfer müjdesi

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, galibiyetten başka şansları olmadan karşılaşmaya çıktıklarını belirterek, Konyaspor için ilk 5 haftanın son derece başarılı, ikinci 5 haftanın ise kabus gibi geçtiğini anlattı.

Geçen haftada son dakika golüyle Bursaspor'a yenildiklerini de hatırlatan Kocaman, şunları söyledi:

"Maç öncesi esas beklenen şey galibiyetti. İlk 5 haftadaki özgüveni yerine getirebilmek için ve şu anki ateş çemberin dışına çıkabilmek için maça çıktık. Hem de yanımızda olan Eskişehirspor'un önüne geçebilmek için galibiyetten başka seçeneğimiz görünmüyordu. Maçın ilk yarısı bizim kontrolümüzdeydi. Organize olduğumuz özellikle oyunun ve futbolun doğrularını yapığımız bir maçtı. Hızlı ataklar yapmaya çalıştık. İkinci bölgeyi kontrol ederek hızlı ataklar yaparak net gol pozisyonları bulduk. Ancak bu pozisyonları değerlendiremedik. Maçın ikinci bölümü bizim açımızdan kazandıklarımızı koruma anlamında son derece oyuncuların içten davranışlarıyla geçti. O yüzden tekrardan bütün takımı tebrik ediyorum."

"HERKES HER ŞEYİ GÖRECEK"

Soru üzerine transferlerle ilgili de açıklama yapan Kocaman, bir veya iki oyuncu daha transfer beklentilerinin olduğunu söyledi. Kocaman, "İsim vermeden söylemek gerekirse 1 veya 2 oyuncu beklentimiz var. Yarın zaten transfer dönemi bitiyor. Herkes her şeyi görecek. Transfer edilen oyuncuların hemen takıma katkı vermesi bekleniyor ancak çok kolay bir şey değil. Tahmin ediyorum bu futbolcular 6-7 haftadan sonra takıma daha uyum sağlıyorlar. Diliyorum bu süreç daha erken olur" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ